Fortsätter att slänga ut en ”gott och blandat” där spelvärdet för kvällen hittas i Sverige och nere i Spanien.

19:00 Allsvenskan – Häcken v Gefle
Häcken har fått en usel inledning och står på endast tre poäng inför sjätte omgången. Skador och en hel del oflyt har förvisso ställt till det och det är utan arbetsro man tar emot ett rutinerat motstånd. Gefle är i vanlig ordning underskattat men fortsätter fixa poängen säsonger in och ut. Anser att Häcken har blivit lite för stora favoriter här och jag kan inte motstå oddset på X här.

Krysset är oerhört spelvärt till fina 4.20. 1-1?

19:00 Allsvenskan – Elfsborg v Djurgården
Det är ett pressat Elfsborg som tar emot DIF i kväll. Poängskörden har varit begränsad och efter förlusten mot AIK senast är det bara tre poäng som gäller. Hemma på Borås Arena är man oerhört tunga att möta och det känns verkligen som det är dags för Elfsborg nu. Rekade emot Djurgården senast och jag fortsätter på samma marknader igen.

Raka ettan och över 1,5 hemmamål innehåller båda värde till runt 2.00

21:05 Europa League – Villareal v Liverpool
Villareal var det enda laget som svek i helgen, men får nytt förtroende av mig. Och konstigt vore ju annars när vi får så pass högt odds på ”den gula u-båten”. Visserligen är Liverpool på uppgång men nu ställs man mot ett Villareal, som på hemmaplan, är ett av de starkaste lagen i världens bästa liga. Detsamma har gällt i EL. Därtill får vi också räkna in vikten av ett positivt resultat i första omgången, vilket spär på min övertygelse ytterligare. Villareal borde, rent oddsmässigt, vara betydligt större favorit här.

Oddset på ettan är riktigt bra till 2.55

Spelar i kväll hos bet365 som erbjuder gratis livestream på toppeuropeisk fotboll