Denna lördag är det en stor dag! Kungen fyller 70 år och vi fotbollsälskare får i direktsändning se Real Madrid, Atlético Madrid och FC Barcelona spela avgörande matcher i La Liga. Allt på samma dag! Kungens firande har redan börjat och i eftermiddag spelas dessa superviktiga La Liga matcher, med de tre toppkombattanterna i huvudrollen, mer eller mindre direkt efter varandra. Det skiljer bara en poäng mellan lagen i toppen, Barca och Atlético har båda spelat till sig 82 poäng så här långt medan Real jagar tätt där bakom på 81 poäng. Närmast därefter är Villarreal på fjärde plats på 61 poäng, hela tjugo poäng efter. Så med andra ord står ligatiteln mellan dessa tre topplag och toppstriden är förstås knallhård!

Kolla på matcherna med FC BARCELONA, REAL MADRID OCH ATLÉTICO MADRID i direktsändning på BET365 Livestreaming.

La Liga Live Stream Lördag 2016-04-30

Matcherna avöser varandra. Först ut är Real Madrid kl 16 som bortaspelar mot Real Sociedad, en nog så tuff match nu när Madrid senaste tiden fått flera tunga avbräck i form av skador på nyckelspelare. Ca en halvtimme efter att slutsignalen ljudit i den matchen är det dags för nästa högintressanta match mellan Atlético Madrid och Rayo Vallecano. Atlético har bibehållen god form och man möter här ett Rayo Vallecano som slåss för nytt kontrakt från en position farligt nära nedflyttningsstrecket. Halvtimmen efter den matchen blåser Barcas bortamatch mot mittenlaget Real Betis igång. Barca har möjligen precis avslutat sin sämsta formperiod den här säsongen då resultatstatistiken inte varit rolig läsning för alla Barca-fans. Dock en ljusglimt nu senaste två matcherna i ligan då man återigen känner igen FC Barcelona som man spelat tidigare. Man har näst intill krossat motståndet som Deportivo och Sporting Gijón stått för och Betis lär inte få det mycket lättare mot ett nu jagande Barca i fin form.

Kl: 16:00 Real Sociedad – Real Madrid
Kl: 18:15 Atlético Madrid – Rayo Vallecano
Kl: 20:30 Real Betis – FC Barcelona