Liverpool returmöter ikväll Villarreal i den ena semifinalen i Europa League och ska nu på hemmaplan hämta tillbaka ett 0-1 underläge från första matchen. Jürgen Klopp och hans mannar åkte på ett snöpligt baklängesmål i slutsekunderna i förra mötet mot Villarreal vilket inte heller var ett rättvist resultat om man ser till helheten i matchen. Nu kommer det garanterat bli full fart framåt från start hemma på Anfield. Det är en imponerande läsning när man tar sig en titt på hemmastatistiken för The Reds där man på Anfield inte förlorat en hemmamatch sedan semifinalen 0-1 mot Stoke den 26:e januari. Vill bara påpeka att Liverpool ändå gick segrande ur striden den gången eftersom man gick vidare till finalen på straffar då Liverpool i första bortamatchen hade vunnit med precis 1-0 mot Stoke. Dessutom vittnar målskörden i senaste matcherna hemma på Anfield om att man inte bara är i fin form utan just nu öser in mål. Är här övertygad om att Villarreal har stor respekt för att åka till Liverpool där man ikväll ska försöka försvara sin 1-0 ledning till ljudet av You’ll Never Walk Alone som säkerligen sjungs av tiotusentals fans på arenan som rymmer drygt 45 000 åskådare.

Speltips Liverpool – Villarreal

I och med Liverpools fina form och otroligt starka hemmafacit senaste tiden samt att man stod upp så pass bra i första mötet mot Villarreal så finns det massor som talar för att Liverpool kommer ta sig vidare från den här semifinalen till finalen 18 maj. Vi spelar således på att Liverpool går vidare till oddset 2,30 @betsafe.

Match: Liverpool – Villarreal (semifinal Europa league)
Matchstart: Kl. 21:05
Spel: Liverpool att gå vidare
Odds: 2,30
Spelbolag: Betsafe