Stryktipset vecka 18 innehåller flertalet League two matcher och några matcher från Allsvenskan. Aningen trist tycker vi Premier League älskare men vi får nöja oss att det är jackpot med ca 10 miljoner extra i potten då det inte var någon utdelning på 10 rätt senast.

betway erbjudande

Stryktipsförslag vecka 18

Vi tippar ett reducerat stryktips som bygger på 4 säkra matcher för 222 kronor som har 11 rättsgaranti.

Match 1. Leicester – Everton (1)

Klara ligamästare och jag tror man kommer ha en härlig publik i ryggen hemma på King Power Stadium. Jag tror inte man kommer slå sig för bröstet nu och varva ner utan man vill avsluta snyggt. Everton har inget att spela för heller och känns som att man inte kommer räcka till här. Om man inte firat allt för vilt den senaste vecka så kommer Premier League bästa lag den här säsongen fixa 3 nya poäng på Lördag. Säker etta!

Match 6. West Ham – Swansea (1)

Båda lagen har fin form. Swansea har gjort det bra sista tiden men det har oftast varit i hemmaspelet. På bortaplan har man haft det tyngre och det är verkligen inte lätt att komma till Upton Park och få med sig poäng hem. Swansea har bara tagit 1 poäng i sina senaste 4 bortamatcher. Frågan är hur motiverat man är här. West Ham övertygade senast med 0-3 vinst borta mot svåra West Bromwich. Man har fortfarande en liten chans att nå en CL plats. Vid vinst här och man är endast 2 poäng efter Manchester City med 2 matcher kvar att spela. Caroll avgör på ett patenterat inlägg från Payet. Säker etta!

Match 8. Plymouth – Hartlepool (1)

Kan egentligen inte så mycket om de här lagen så det får bli en etta enligt statistiken. Hartlepool säkrade kontraktet för ett tag sen och därefter har det blivit 3 raka förluster. Ett rätt så omotiverat gäng med andra ord som bara vill spela av den här långa säsongen. Plymouth är klara för kval och vill säkerligen gå in i det med bra självförtroende. Ettan känns bra!

Match 10. Elfsborg – Gefle (1)

Förra säsongen vann Elfsborg det här mötet med 5-1 och hemma är man starka där man endast har 2 förluster på de 10 senaste matcherna. Gefle har haft det tufft inledningsvis och har släppt in 12! mål i de 2 senaste matcherna. Även om man kommer försöka tighta till defensiven här så kommer man inte lyckas stå emot Elfsborg över 90 min. I mina ögon så är det här veckans säkrast spik! Etta Elfsborg!

stryktipsförslag vecka 18

Kommentarer om stryktipset

  • Vårt stryktipsförslag bygger på reducerat system R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Elfsborg är hemma mot Gefle.
  • Skrällen tror vi West Bromwich kan stå för borta mot Bournemouth vilket borde ge fina pengar på stryktipset.
  • Ca 10 miljoner i jackpot väntar då det inte var någon utdelning på 10 rätt senast.
  • Räkna med fin omsättning då vi börjar se slutet på den poplära engelska ligasäsongen innan vi går ner något i tempo.

Ja då ses vi på Lördag igen nånstans… mot miljonerna!