På Söndag spelas sista omgången i Premier League och vi har därmed hela 10 matcher med på kupongen från engelska högsta ligan vilket är något att se fram emot. Ni är många som följt oss och varit delaktiga i våra stryktipsförslag den här säsongen vilket vi tycker är väldigt kul. Samtidigt är det tråkigt att den engelska ligafotbollen nu är över. Det innebär att vi tar ett uppehåll i våra stryktipsförslag och återkommer igen till hösten.
betway erbjudande

Stryktipsförslag vecka 19 – 2016

Vi fortsätter med vårt reducerade system för 222 kronor. Vi tar ut 4 säkra matcher och helgarderar resten. Systemet har 11 rättsgaranti.

Match 1. Arsenal – Aston Villa (1)

Arsenal har allt att spela för. En Champions League plats står på spel och det kastar man inte bort mot Aston Villa som redan åkt ur Premier League. Alex Oxlade-Chamberlain saknas och även Özil ser ut att missa matchen pga skada. Mertesacker och Welbeck testas sent. Veretout, Gestede, Richardson och Amavi är alla osäkra kort hos Villa. Oavsett så tror jag det inte ska vara några problem över huvudtaget att vinna över Aston Villa hemma på Emirates. Bergetta!

Match 4. Manchester United – Bournemouth (1)

Viktig match för Manchester United tisdag kväll borta mot West Ham. Vid vinst där så har man allt i egna händer sista omgången för att nå Champions League. Även om man får stryk mot West Ham så har man fortfarande chansen och den lär man ta oavsett mot Bournemouth som inte har något att spela för. Bournemouth har svag form men får se tillbaka på en ljus säsong där man lyckats rädda kontraktet relativt tidigt vilket är starkt som nykomling. Man kommer säkert vara inspirerade över att göra bra ifrån sig på Old Trafford men United fixar 3 poäng på Lördag! Säker etta!

Match 6. Southampton – Crystal Palace

Southampton går för en Europa League plats och har verkligen hittat formen på slutet. 4 vinster och 1 oavgjord på de 5 senaste där man bland annat har vunnit över Tottenham borta (1-2) och Manchester City hemma (4-2). Nu väntar Crystal Palace som haft det jobbigt i bortaspelet och som inte har speciellt mycket att spela för. Cabaye, Ledley, Zaha, Hangeland, Chamakh och Appiah är alla osäkra till start för Palace på Lördag. Taggat hemmalag borde fixa 3 poäng och vi spikar ettan.

Match 12. Malmö FF – Gefle (1)

Gefle hade inte mycket att säga till om i bortamötet med Elfsborg. Tror att den här uppgiften blir ännu svårare. Dels förlorade Malmö skånederbyt senast mot Helsingborg så man borde vara revanchsugna här inför hemmapubliken och dels jagar man Norrköping i toppen. Lång resa för Gefle borde också påverka. Dessutom har man ingen vidare form och ser rätt mediokra ut i årets Allsvenska. Malmö har guld som mål den här säsongen och borde vinna rätt så lätt. Vi spikar ettan!

stryktipsförslag vecka 19

Kommentarer om stryktipsförslaget

  • Reducerat stryktips R-9-0-222 med 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Arsenal är hemma mot Aston Villa.
  • Skrällen tror jag att Swansea kan stå för mot Manchester City hemma. Swansea har sett rätt så bra ut sista tiden och kan mycket väl skaka City som har pressen på sin sida om CL platser.
  • Ingen jackpot den här veckan tyvärr.
  • Säsongens sista stryktipsförslag så lägg en kommentar eller två om ni uppskattar veckans säkra.
  • Observera att de engelska Premier League lagen spelar Söndag så det blir ett stryktips som sträcker sig över hela helgen.

Ja då ses vi på Lördag och Söndag igen, nånstans…