Betsafe får kanske anses som det mest actionfyllda spelbolaget på spelbolagsmarknaden. Se Street F1 och andra fartfyllda upplevelser och event som Betsafe anordnar tillsammans med sina kunder. I alla fall när det gäller fysiskt upplevd action så är Betsafe extremt påhittiga. Det kan vara tillställningar såväl i Sverige som i övriga världen. Vi har sett mängder av evenemang med Betsafe som huvudarrangör i olika sporter och framförallt då gäller det extremsporter och motorsport. Lite extra roligt tycker vi på svenskt Spel det är med Betsafes sinne för humor. Se längre ner ett av deras senaste bidrag när de drar runt på stan i Manchester i något som kallas Street F1 i en egendesignad Gumball 3000 Formel 1 bil, hur kul som helst! 🙂

TILL BETSAFE HÄR! >>>

Street F1 och Gumball 3000

Just Street F1 kanske det inte är många som hört talas om men desto större är Gumball 3000 som har kommit att bli ett väldigt stort och populärt rally på vanliga allmänna vägar runt om i världen. Varje år anordnas detta internationella rally med supersportbilar som åker olika delsträckor på en total banlängd på 3000 mile (4,800 km), därav namnet Gumball 3000. Förra året 2015 gick rallyt delvis genom Sverige! Och nu senast startades den 3000 mil långa resan från Dublin söndagen den 1 maj och slutade med Gumball 3000 Festival i Bukarest lördagen den 7 maj. Under sex dagar kördes det rally genom 11 länder, däribland Irland, Nordirland, Skottland, England, Tyskland, Budapest och Rumänien. Men som sagt var, här är ett klipp från Street F1 med Betsafe: