På lördag 21 maj kan du streama FA-Cup finalen mellan Crystal Palace och Manchester United helt gratis med matchstart kl. 18:30 och vi spelar oddset 1,75 på United vinst vid full tid. 

Se FA-Cup Finalen mellan Crystal Palace – Manchester United i direktsändning via live streaming på bet365.

PS! Kolla gärna in vår artikel om FA Cup finalen 2017.

Man United

Manchester United tog sig till finalen genom att i en nervkittlande och het match besegra Everton med 2-1 där segermålet sattes i tredje övertidsminuten. Marouane Fellaini öppnade målskyttet i matchen när han i den 34:e minuten gjorde mål för sitt Man United mot hans förra klubb. Everton jagade sedan kvittering och fick en straff som kunde betytt lika om inte United-målvakten David de Gea hade enhandsräddat bollen. Everton fick dock i 75:e minuten revansch för straffmissen när United-backen Chris Smalling lyckades med den tråkiga bedriften att styra in bollen i eget mål. Resultatet skulle alltså hålla sig ända till 90+3 minuter i matchen innan Anthony Martial kunde skjuta in det förlösande segermålet för Manchester United. Varför vi tror på United seger vid full tid kan du läsa mer om i speltipset längre ner.

Crystal Palace

Finalmotståndarna Crystal Palace spelade en lika spännande match dem när de gick segrande ur striden mot Watford med 2-1 för en knapp månad sedan. Crystal Palace och Yannick Bolasie inledde målskyttet redan i den 6:e matchminuten på en nick. Det skulle sedan dröja ytterligare 49 minuter innan Watford kvitterade genom Troy Deeney, även det målet via en nick. Repliken var snabb från Crystal Palace då matchavgörandet kom strax efteråt i den 61:a minuten när Connor Wickham tvålade dit segermålet. Hur det målet gick till? Jo, på nick naturligtvis. Kolla in målen och höjdpunkterna från den matchen här…

Speltips: FA-Cup Finalen Crystal Palace – Man United

I ligatabellen denna Premier League säsong slutade Manchester United på en femte plats, snöpligt utanför kvalet till Champions League nästa säsong. Crystal Palace fick koncentrera sin avslutning av säsongen på att inte hamna farligt nära nedflyttningsstrecket vilket de klarade av med att sluta på femtonde plats i ligan. Det är FA-Cup finalen på lördag som båda lagen sett fram allra mest emot under i ungefär en månads tid nu. Nu ska det avgöras om Man United ska ta sin tolfte FA-Cup titel någonsin och sin första buckla sedan 2004. Wayne Rooney som varit med och förlorat två tidigare finaler vill gärna få sin första triumf i denna ärofyllda fotbollsturnering. Crystal Palace har aldrig vunnit FA-Cupen men var i final 1990. Så med andra ord är det två lag som törstar efter seger i finalen på lördag.

Tufft år för United

Under säsongen är det nog många som håller med om att Manchester United inte hållit måttet som det topplag de borde vara i den engelska Premier League fotbollen. Och att man inte nådde Champions League får ses som en kraftig missräkning utifrån de mål som sattes upp inför säsongen. Men att Crystal Palace skulle förstöra det enda som nu betyder något för Manchester United har vi svårt att se. Det har varit klasskillnad mellan lagen detta år och Palace ska inte kunna rubba FA-Cup drömmen för Rooney och company i United. Med tanke på att Manchester United är det betydligt bättre laget av de två som ställs mot varandra i finalen så ser vi på Svenskt Spel ingen anledning i att inte anta oddset hos bet365 på 1,75 för Manchester United seger efter full tid. Glöm inte att bet365 också livesänder matchen!

Bettingtipset

Match: Crystal Palace – Manchester United
Plats: Wembley Stadium (90 000 åskådare)
Tid: 18:30
Speltips: Manchester United vinst vid full tid
Odds: 1,75
Spelbolag:
 bet365
Live streaming: bet365

Är du sugen på att se på ännu mer direktsänd sport ska du läsa vår artikel om live stream här!

FA-Cup Finalen