Idag spelas en av fotbollsenglands största matcher. Det är nämligen dags för FA-cup final och den kommer att spelas på Wembley och innehålla Crystal Palace på ena sidan planen och Manchester United på den andra. Ni som följt mina rekar den senaste tiden vet att jag har haft stark tilltro till United och det med all rätt. Man har levererat gång efter gång och senast blev det förväntad vinst mot Bournemouth.

Till den här matchen är United stora favoriter efter en relativt stark avslutning på säsongen. Något som man inte direkt kan säga om Palace. Pardews lag lyckades endast skrapa ihop två segrar på de sju senaste. Oddset till matchen vittnar om det starka favoritskapet för United (som för dagen står som bortalag). Vinner Crystal Palace får du 5,50 gånger pengarna. Blir det kryss i matchen får du 3,80 tillbaka och om United står som segrare efter 90 minuter blir det 1,75 gånger pengarna i kassan.

Till dagens match får United tillbaka Fellaini, Darmian, Schneiderin och Rojo. Crystal Palace får tillbaka viktiga Zaha som varit borta tre matcher på grund av skada.

Matchbilden som vi förväntar oss och som Pardew också pratade om på presskonferensen är att United håller bollen och äger spelet under matchen. Palace måste utnyttja sina styrkor och vara särskilt starka i de områden de har en fördel, exempelvis på fasta situationer.

Jag litar dock på United rakt av och plockar 1,75 på seger utan vidare oro. I den senaste matchen fick vi också se vilken nytta Rooney kan göra i sin mittfältsroll. United vinner med 2-0!

Speltips: Man Utd vinner matchen, odds 1,75 @Bet365.com.

//Seb

Vi blickar även framåt till FA Cup finalen 2017.