Kl. 20:45 blåser vänskapsmatchen i fotboll igång mellan England och Australien. Det laddas nu för fullt inför stundande Fotbolls-EM i Frankrike. Det här blir mer en viktig match individuellt för alla inblandade spelare då de nu måste bevisa att de ska tillhöra EM-truppen som åker till Frankrike i sommar. Både England och Australien har flera bra landskamper bakom sig men medan England riktat in sig på högkvalitativt motstånd i sina senaste landskamper och slagit storheter såsom exempelvis Frankrike, Tyskland och Turkiet så har Australien i deras pågående VM-kval tagit sig an nationer som Jordanien,Tajikistan, Bangladesh och Kyrgyzstan. Nu vet vi att Australien verkligen inte är någon blåbärsnation i fotboll utan kan stundvis spela riktigt bra och vinna tuffa matcher även dem men här tror vi åtminstone att Englands mannar kommer gå för fullt och visa vad de går för, som sagt inte minst för att ta en plats i EM-laget. Det tror vi kommer innebära att England också kommer prestera några mål framåt i den här matchen så vi lockas av spel på att England gör mål i båda halvlekar till oddset 1,90 spelat hos Betway.

Match: England – Australien (träningslandskamp i fotboll)
Datum: Fredag 27 maj
Matchstart: 20:45
Speltips: England gör mål i båda halvlekar
Odds: 1,90
Spelbolag: Betway