Det närmar sig avspark i öppningsmatchen i EM och vi tippar vem som vinner skytteligan i Frankrike 2016. Det är ingen vågad gissning att det blir en skyttekung i något av storlagen som producerar mycket mål.

Vem vinner skytteligan i EM 2016?

Tyskland är ett av storlagen och förhandsfavoriterna till att vinna EM. Det är mycket troligt att laget går långt i turneringen och därför hittar vi vår skytteligavinnare i det laget. Thomas Müller har visat fin form i Bayern München den här säsongen och han brukar alltid leverera när det gäller stora mästerskap. Han har gjort 20 mål för Bayern den här säsongen. I VM i Sydafrika 2010 var han delad skytteligavinnare på 5 mål men vann då Golden Boot efter fler målgivande passningar. I VM 2014 i Brasilien gjorde han också 5 mål vilket räckte till en delad andraplats. Han brukar med andra ord hålla till högt upp när det gäller antal mål i stora mästerskap. Därför är det inte så konstigt att han är favorit till att vinna skytteligan i EM 2016.

Tippa vem som blir bästa målgörare

Vårt speltips blir enligt analysen ovan att Thomas Müller blir bästa målgörare och vinner skytteligan.

Vi kommer tippa Thomas Müller till bästa målgörare till oddset 8.00 @bet365.

skytteligan em 2016

Det finns flera spelbolag där man kan tippa bästa målgörare under EM. Vill du också tippa vem som vinner skytteligan så kan du göra det hos bland annat följande spelbolag.

Vem tror ni vinner skytteligan i EM i Frankrike? Kommentera gärna vem och varför!