Ikväll kliver Lars Lagerbäcks Island in i EM-turneringen och man gör det tyvärr med dålig form där man inte spelat speciellt bra sista tiden. Jag tror faktiskt ändå att Island kan störa Portugal och det ska bli riktigt kul att följa laget. Det är en rejäl bragd att landet med 320 060 invånare (enligt wikipedia) tagit sig till ett EM-slutspel.

Portugal med Cristiano Ronaldo får nog ändå ses som den svåraste matchen i gruppen och räkna med att allt kommer handla om försvarsspel och kontringsspel för Island. Jag tror Portugal kommer trycka på rejält med offensiva yttrar och det brukar leda till många hörnor. Därför har vi hittat ett intressant tips i att Portugal gör fler än 5.5 hörnor i matchen till ett helt okej odds.

Vi kommer spela på fler än 5.5 hörnor för Portugal i matchen till oddset 1.72 hos bet365

Hörnspel portugal island

Portugal Island tv kanal

Ikväll har Portugal – Island matchstart 21.00 och visas av tv kanalen SVT1. Har du inte tillgång till tv apparat men tillgång till internet så kan du följa matchen på svt play.

Nu håller vi tummarna för Lasses Island och hoppas på en rejäl skräll ikväll!