Tjeckien mötte spanien i första omgången och stod upp riktigt bra ett tag tills spanjorerna tog över bollinnehavet rejält och till slut vann med 1-0. Så klart svårt för tjeckien att skapa mycket målchanser i den matchen mot ett riktigt bra motstånd. Laget är annars fullt av offensiva spelare där kanske Rosicky är mest känd. Kroatien har också en härlig offensiv där Luka Modric styr det mesta från mittfältet. I första gruppspelsomgången fick han till en härlig volley som gav segern. Kroatiens anfallsess Mario Mandzukic är i mycket god form och förmodligen går han inte mållös i 2 raka matcher. Tror på en frejdig match som svänger åt båda hållen då lagen är väldigt offensivt lagda. Vårt speltips blir att båda lagen gör mål.

Vi tippar blgm till oddset 2.20 @bet365

Tjeckien Kroatien odds

Tjeckien Kroatien matchstart

Tjeckien – Kroatien är dagens andra match på spelschemat och har matchstart 18.00.

TV kanal

Tjeckien Kroatien visas av tv kanalen SVT2. Har du endast åtkomst till dator och internet så kan du se matchen via live stream hos SVTPlay eller CMore Stream.