Ikväll avgörs hyperintressanta grupp B där alla lag har chansen att ta sig vidare. England kommer enligt rapporter vila 6 spelare från Walesmatchen. Får man stryk mot Slovakien samtidigt som Wales slår Ryssland så kommer man 3:a i gruppen. 4 poäng räcker annars helt klart för att ta sig vidare som en av de bästa 3:orna men lottningen lär bli tuffare i Åttondelsfinalen.

England använder sig i princip av 3 forwards när de går till attack och mot Slovakien ser det ut att bli Lallana, Vardy och Sturridge på topp. Det är inga dussinlirare och med 3 forwards (ser Lallana som forward) i den uppställningen så borde det innebära en hel del spel på ytterkanterna och således ett antal hörnor i matchen.

Vi kommer tippa mer än 9.5 hörnor till oddset 1.57 @Unibet

hörnspel slovakien england

Alla matcher i kvällens grupp B har matchstart 21.00 ikväll. Ryssland – Wales visas av Kanal 12 medans Slovakien – England visas av tv kanalen TV4

Tabell grupp b em 2016