Ytterligare en dag med gruppspelsavgörande i Fotbolls-EM och vi riktar in oss på matchen Nordirland – Tyskland i en riktigt het och tajt grupp. Förutsättningarna poängmässigt i gruppen är; Tyskland 4 poäng, Polen 4 poäng, Nordirland 3 poäng, Ukraina 0 poäng. Nordirland förlorade sin första match i mästerskapet mot Polen med 1-0 men vann därpå sin andra match mot Ukraina kanske lite överraskande med 2-0. Men man visade där på en styrka som bevisade varför man är med i Fotbolls-EM. Kvällens motståndare Tyskland är en av de stora mästerskapens stora nationer, de levererar nästan alltid! Tyskland premiärvann i årets EM debut mot Ukraina med 2-0 och såg ut som Tyskland skulle bli oerhört svårslagna i detta EM. Några dagar senare lyckades man inte med att få mer än oavgjort 0-0 mot Polen.

Speltips Nordirland – Tyskland Fotbolls-EM

Nu har vi alltså ett helt avgörande skede för vilka lag som går vidare till slutspelet i fotbolls-EM. Nordirland och Tyskland gör helt och hållet upp om en direktplats vidare. I och med att det skiljer en poäng mellan lagen inför avgörandet till Tysklands fördel så räcker det således med oavgjort för att Tyskland ska dra det längsta strået. Men vi är övertygade om att ett heltänt Tyskland återigen vill visa att man kommer bli oerhört svårslagna under EM. Med bästa manskap på planen och något så viktigt att spela om så kommer vi säkerligen få se tyskarna visa upp sig från sin bästa sida. Man har också lärt läxan mot Polen att man måste in med mer spelare i boxen för att producera mål. Tillsammans med Tysklands många starka kvalitéer kommer de enligt oss att vinna över Nordirland, och vi menar att det inte bara blir med ett måls marginal. Vi lägger vårt spel på att Tyskland vinner över Nordirland med 2 mål eller fler till oddset 1,90 spelat hos Betsafe.

Joachim Löw Germany

Vi tror Joachim Löw kommer ta sig en uppfriskande drink (naturligtvis alkoholfri) för att fira avancemanget till slutspelet i Fotbolls-EM efter en segern mot Nordirland ikväll.

Nordirland – Tyskland fakta 2016-06-21

Match: Nordirland – Tyskland
Matchstart: kl. 18:00
Speltips:  Tyskland att vinna med två mål eller fler
Odds: 1,90
Spelbolag: Betsafe