Tyskland – Frankrike drabbar samman i ett riktigt stormöte i en semifinal i EM 2016. Två lag som verkligen är värda att ha gått så långt i turneringen.

Lagens väg till semifinal EM 2016

Tyskland har tagit sig till semifinal genom att bara släppa in ett mål  hittills i turneringen och det kom i kvartsfinalen mot Italien. Frankrike har haft en lite lättare väg än Tyskland att gå för att ta sig till semifinal där man senast slog ut Island med 5-2.

Tysklands väg: 

I gruppen avverkade Tyskland Ukraina (2-0), Polen (0-0), Nordirland (1-0). I åttondelen slog man ut Slovakien (3-0) och i semifinalen Italien på straffar (7-6, 1-1 ordinarie tid).

Frankrikes väg:

I gruppen vann man över Rumänien (2-1) och Albanien (2-0) samt avslutade med oavgjort mot Schweiz (0-0). I åttondelsfinalen slog Frankrike ut Irland (2-1) och därefter Island (5-2) i kvartsfinalen.

Tyskland – Frankrike Speltips

Väldigt svår match att tippa utgången på men det är två spel som vi kommer föreslå ikväll. Dels tror vi på en jämn match och avvaktande spel tipp en början där lagen tar ut varandra vilket leder till ett underspel när det gäller antal hörnor i matchen.

Mindre än 11 hörnor i matchen synas till oddset 1.61 @bet365

Tyskland Frankrike odds

Vi kommer även testa ett litet mer vågat spel men när oddset är så bra så är det lockande. Tyskland är alltid Tyskland och när den tyska maskinen väl kommer igång så är man svårslagna. Det känns som Tyskland är stabilare matcherna igenom där Frankrike har höga toppar och väldigt låga bottnar.

Därför kommer vi testa en rak etta på Tyskland till fina oddset 3.00 @bet365

Tyskland Frankrike underspel

Matchen mellan Tyskland och Frankrike visas av tv kanalen SVT1, SVT Play och C More Stream. Matchen startar 21.00

Hur tror ni semifinalen mellan Tyskland och Frankrike slutar ikväll? Kommentera gärna!