Återigen har Sverige ett guldläge att vinna British Open och en åtråvärd major i golf. Henrik Stenson är i ledning med 1 slag före Phil Mickelson inför slutrundan.

British Open tv kanal

British Open följs av hela världen och det är främst en kamp mellan Europa och USA där Henrik Stenson representerar Europa och Mickelson USA. Stenson har varit nära att vinna flera gånger tidigare.2013 var ett liknande utgångsläge men då gick Phil Mickelson ikapp och förbi med fyra birdies på de sex sista avslutande hålen. Det visar bara vilken nervsport golf är. Är det någon som ska klara att hålla undan i slutrundan så är det Henrik Stenson då han lyser av självförtroende och det är inte för inte som han fått sitt smeknamn ”Iceman”. British Open visas av tv kanalerna TV10 och Viasat GOLF. Saknar man tillgång till en tv så kan man även köpa sig tjänsten och se upplösningen av British Open via live stream hos http://viaplay.se.

Speltips

Det är ganska givet att någon av Henrik Stenson eller Phil Mickelson kommer vinna British Open 2016. Stenson leder med 1 slag före Mickelson. Bill Haas har 6 slag att ta igen på Stenson men det ska mycket till om både Mickelson och Stensson klappar igenom på slutrundan. Ingen annan svensk har lyckats vinna en major tidigare och vi tror det är dags nu. Stenson är bäst i världen med låga järn och banan passar sig perfekt för det.

Vi tippar Stenson som vinnare av British Open till oddset 1.72 @bet365

British Open odds

Aktuell ställning British Open

Det är många som är intresserade att följa slutrundan i British Open. Saknar man tillgång till en tv apparat eller inte har råd att betala för tjänsten via live stream så kan man alltid hitta aktuell ställning i British Open här http://www.theopen.com/Leaderboard#!/traditional. Där får du information om hur spelarna ligger till och vilket hål de befinner sig på just nu.

Sändningen av British Open börjar klockan 10.00. Stenson slår ut tillsammans med Phil Mickelson 15.35. Nu håller vi tummarna!!