Ingen vidare lycka förra veckan på Svenska Spels stryktipset. Det var en ruggigt svår omgång redan på förhand och det ser inte ut att bli mycket lättare den här veckan. Flera tunga favoriter föll i höstpremiären på stryktipset.

Stryktipsförslag vecka 33 – 2016

Fler tunga Premier League matcher på stryktipskupongen den här veckan än om man jämför med premiären. Viasat har ändrat till det sämre då viaplay krävs för att man ska få ut så mycket av Premier League som möjligt. Unibet har dock en het kampanj för både nya och gamla spelare via ett samarbete med Viasat. Om man tippar på vem som ska vinna Premier League så får man en månad viaplay sport.

tippa vinnare unibet få viaplay sport

Du får en månad Viaplay Sport när du spelar på vinnaren av Premier League

Här följer veckans 4 säkra matcher..

Match 3. Swansea – Hull (1)

Swansea gjorde det bra i premiären och lyckades vinna borta mot svårspelade Burnley. Hemmaplan är man alltid starka och här möter man Hull som slog Leicester i Premiären. Men jag tror det blir svårare i bortaspelet nu. Swansea har 4 raka matcher utan insläppt mål om man räknar med försäsongsmatcherna. Swansea har en skadefri trupp att tillgå och ettan känns bra här.

Match 4. Tottenham – Crystal Palace (1)

Tottenham fick med sig en poäng i den svåra bortamatchen mot Everton efter att ha tryckt på rejält på slutet. Vi tror Tottenham kommer bli bättre ju längre säsongen går och den unga truppen har utvecklats ytterligare. 2:a platsen i fjol var riktigt bra och vi tror att man kommer vara med och slåss där uppe i år igen även om konkurrensen är stenhård. Hugo Lloris (Tottenhams målvakt) skadade sig i premiären och blir borta i ca 4 veckor vilket är ett avbräck. Crystal Palace har tappat offensiv kraft i Bolasie som skrivit på för Everton. Det är ett tungt avbräck för Palace. Tomkins har värvats in från West Ham och finns troligen med i truppen efter en tids skadebekymmer. Londonderby men Tottenham vinner på White Harte Lane.

Match 5. Watford – Chelsea (2)

Watford fick med sig 1 poäng borta mot Southampton i premiären vilket var riktigt bra gjort. I Success, C Cathcart, E Capoue och B Dja Djedje är alla osäkra om det kommer till spel i hemmalaget. Fabregas var bänkad i premiären mot West Ham och ryktas på väg bort (Real Madrid, Juventus). Det hindrade dock inte Chelsea från att ta 3 poäng. Man såg rejält vassa ut och Hazard ser ut att ha behållt formen som han hade under EM. Laget har under Conte genomfört en av det hårdaste försäsongerna på länge och såg pigga ut i premiären. Zouma saknas sedan tidigare och ett litet frågetecken för Terry men förmodligen startar han. Chelsea löser det här om man spelar med samma energi som i premiären. Tvåa!

Match 13. Östersund – Djurgården (1)

Djurgårdens tränare Mark Dempsey har fått en bra start med 1 vinst och 1 oavgjord på sina två matcher. Man har spelat hemma och gjort det bra mot Göteborg och Elfsborg. Vi tror att den här är lurig. Djurgården har varit bedrövliga i bortaspelet och att åka upp till Östersund och ta poäng är allt annat än lätt. Östersund har 3 vinster och 2 oavgjorda i de 5 senaste hemmamatcherna. Djurgården har 7 raka förluster i bortaspelet och ska bli väldigt intressant att se om man lyckas vända den negativa trenden här. Vi tycker ettan lockar som endast är spelad av 38 % av svenska folket. Chansspik!

svenska spel stryktipset

Kommentarer om Stryktipset

  • Systemspelet heter R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match tror vi Tottenham är hemma mot Crystal Palace
  • Se upp för Burnley. Liverpool såg riktigt bra ut mot Arsenal borta men det finns en fara för övermod i en krigarmatch som denna. Skulle även undvika spel på Leicester – Arsenal då den kan sluta lite hur som helst. 2 lag som förlora premiären.
  • Ca 14 miljoner i jackpot på Stryktipset den här veckan.

Ja då ses vi på Lördag igen! Nånstans…