Är du intresserad av att i direktsändning kunna se handbolls-EM 2022 och fotboll från engelska Premier League och Champions League helt gratis?

Viaplay och Unibet i unikt samarbete

Unibet och Viaplay har just nu ett unikt samarbete med en unik kampanj! Via Unibets kampanj får du Viaplay Sport en månad gratis under hösten 2016 om du tippar vilket lag som blir Premier League-mästare 2016/2017. Men som vanligt kan du titta på alla handbollsmästerskap som EM och VM direkt på Unibet här också.

Ny kampanj som gäller under februari 2017 finns med Viaplay sport gratis 1 månad, den här gången i samarbete med ett annat spelbolag.

fa%cc%8a-viaplay-sportabonnemang

Tippa Premier League mästare hos Unibet

Den här kampanjen gäller för såväl nya som gamla kunder. Du anmäler dig hos Unibet och spelar därefter för minst 400 kr på vem som blir mästare av Premier League.

Om du tycker 400 kronor låter mycket så får man tänka att du har speltipset fördelat över hela Premier League säsongen. Du kommer få många matchers spänning för 400 kr och dessutom får du chansen att se flertalet engelska Premier League matcher under 1 månads tid. Har du ändå tänkt tippa mästare av Premier League och inte hunnit göra det än så har du chansen fram till den 6:e Oktober.

Hur gör du för att få ett månadsabonnemang på Viaplay Sport?

Det absolut bästa är att du går in och läser på kampanjsidan hos Unibet för de fullständiga villkoren men vi ger dig reglerna här också.

 1. Anmäl dig till kampanjen här.
 2. Placera ett singelspel på vem du tror vinner Premier League säsongen 2016/2017 för 400 kr.
 3. Efter att du har gjort steg 1 och 2 ovan kommer du få din Viaplay Sport-voucher via email. Du kommer att få mailen inom kort, men det kan ta upp till 2 timmar.
  VIKTIGT: DU MÅSTE SPELA FÖR EGNA PENGAR. BONUSPENGAR GÄLLER INTE OCH DU MÅSTE ANMÄLA DIG TILL KAMPANJEN FÖR ATT FÅ KAMPANJKODEN

Regler och villkor för att få Viaplay Sport

 • Du måste ha ett öppet Unibet-konto för att kunna ta del av detta erbjudande
 • Du måste anmäla dig till kampanjen.
 • Du måste placera ett singelspel på minst 400 kr på vinnaren av Premier League för att få din Viaplay Sport-voucher.
 • Spel som du placerar med dina egna pengar. Spel som du placerar med bonuspengar, free bet eller profit boost räknas inte in i den här kampanjen.
 • Erbjudandet är giltigt till 3 oktober 2016.
 • Efter den första månaden, som du får utan extra kostnad, kommer ditt abonnemang hos Viaplay Sport att förnyas till en kostnad av 399 kr om du inte väljer att avsluta det. Du kan avsluta det när du vill då det inte finns någon bindningstid.
 • Abonnemanget gäller i 30 dagar från det att du aktiverar det.
 • Erbjudandet gäller nya och existerande Viaplay och Unibet-kunder.
 • Unibet har rätt att när som helst ändra eller avsluta kampanjen.
 • Unibets generella regler och villkor gäller.

Viaplay Sport

Den här kampanjen är en av Unibets bästa där vi anser att du får mycket valuta för pengarna. Man har ju dessutom chansen att vinna på sitt bett. 400 kr på Manchester United som vinnare ger just nu 3.50 gånger pengarna. Skulle det speltipset gå in så får du 1400 kr tillbaka i maj. 1000 kr plus och Viaplay Sport gratis i en månad är inte fy skam.

Viaplay sport gör att du inte missar någon match var du än befinner dig. Du kan se alla matcher så länge som du har tillgång till en dator, telefon eller surfplatta med uppkopplingsmöjlighet till internet.

viaplay sport gratis

Ett härligt samarbete mellan Viaplay Sport och Unibet som glädjer både nya och befintliga kunder!