Burton Albion – Liverpool möts i den andra omgången av Engelska Ligacupen och vi har ett speltips till dig samt var du kan se matchen via live streaming. Matchstart kl. 20:45!

Burton Albion – Liverpool Speltips

Med en snabb titt på tabellägena ser vi att Burton Albion efter fyra omgångar ligger på 18:e plats i Championship medan Liverpool efter endast två Premier League omgångar befinner sig på 11:e plats. Trots den lite snöpliga 2-0 förlusten borta mot Burnley senast i ligan så är Premier league laget ändå flera nummer större än kvällens motståndare Burton Albion.

Liverpool inledde Premier League säsongen med en urstark bortaseger mot förväntade topplaget Arsenal så därför var förlusten mot Burnley något överraskande. Särskilt som Burnley inledde sin Premier league resa denna säsong med förlustmatch mot Swansea på egen hemmaplan.

Jürgen Klopp hävdar att Engelska Ligacupen (Capital One Cup) är av väldigt stor vikt denna säsong då Liverpool inte är med i något Europacup-spel den här säsongen. Och Liverpool är ett starkt och hårdsatsande lag på den inhemska cupen om man tittar på hur det gått under 2010-talet.

Med en Ligacupseger 2011/2012 och förlust i finalen i våras mot segrande Manchester City tillsammans med att ha gått långt under flera av de andra årens Ligacuper visar tydligt på att man går in för Engelska Ligacupen till 100%. Tillsammans med Jürgen Klopp:s ambition och fokus på Engelska Ligacupen gör att vi på Svenskt Spel anser att Liverpool kommer ösa på för fullt ikväll för att inte bryta den fina trenden med fina Ligacup-resultat.

Vi spelar på att Liverpool leder matchen redan i halvtid mot Burton Albion till oddset 1,66 @bet365.

Burton Albion – Liverpool Live Streaming

Matchen Burton Albion – Liverpool ser du gratis via live streaming på bet365.

Spelbolaget bet365 streamar varje år över 70.000 evenemang direkt till din dator och det allra bästa är att Live streaming på bet365 inte kostar något. Men det finns ändå något som krävs av dig. Du måste ha pengar på ditt bet365 sportkonto eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att kunna se streamat material.

Följ dessa 3 enkla steg för att se streamade sportevenemang med bland annat matchen Burton Albion – Liverpool:

  1. Registrera konto på bet365 här.
  2. Gör en liten insättning på kontot, (du behöver inte spela för pengarna).
  3. Gå till Live streaming och titta på ditt sportevenemang!