stryktipset vecka 34 erbjuder flertalet härliga matcher på kupongen och en garanterad jackpot på minst 14 miljoner kronor. Lägg där till att det är löningshelg och vi kan räkna med en fin omsättning på tipset det här veckan.

Veckans systemspel R-9-0-222

Systemet R-9-0-222 erbjuder 11 rättsgaranti om de 4 säkra matcherna sitter. Systemet kostar 222 kronor och är väldigt användbart om det är ont om säkra matcher på kupongen. Den här veckan känns precis som förra veckan väldigt svårtippat och jag ser egentligen bara en enda säker match på kupongen som ska sitta. Chelsea hemma mot Burnley.

Unibet har en het kampanj för oss Premier League älskare till både nya och gamla kunder via ett samarbete med Viasat. Om man tippar på vem som ska vinna Premier League så får man en månad viaplay sport.

tippa vinnare unibet få viaplay sport

Du får en månad Viaplay Sport när du spelar på vinnaren av Premier League

Här följer veckans 4 säkra matcher på tipset.

Match 2. Chelsea – Burnley (1)

Chelsea har visserligen haft lite flyt inledningsvis genom sena mål. Men 5 raka segrar inklusive träningsmatcherna mot Werder Bremen och Milan visar att man är på rätt spår. Att målen kommer sent är så klart tur men det är också ett tecken på att laget har en fin moral och är bra tränade. Man orkar att trycka på gasen i botten när det behövs.

Man har ett rejält sparkapital i Fabregas som kom in i slutet av bortamötet mot Watford och levererade så att laget lyckades vända till seger 1-2. Jag misstänker att Fabregas legat lite efter i säsongsträningen men att han nu kommer få mer speltid. Han kan vara nyckeln som öppnar upp Burnleys försvar med en väl avvägd passning. Burnley lyckades vinna mot Liverpool med 2-0 hemma genom att parkera bussen. Stort spelövertag och väldigt många målchanser för Liverpool i matchen. Det kommer bli nåt liknande här för Chelsea och jag tror inte att en parkerad buss kommer hjälpa Burnley. Veckans bank på stryktipset.

Match 3. Crystal Palace – Bournemouth (1)

Crystal Palace är rejält starka hemma där man radat upp vinster sista tiden. Bournemouth har haft två på papperet tuffa matcher inledningsvis i Manchester United hemma och West Ham borta. Mot West Ham var man värda en poäng då man stod emot bra med ett lågt försvarsspel. Kan tänka mig att man kommer backa hem här också. Alan Pardew har gjort det bra sen han tog över Crystal Palace och det ska bli spännande och se ifall laget kan utvecklas ytterligare ett steg den här säsongen. Ettan känns bra och Palace får tipset!

Match 6. Southampton – Sunderland (1)

Southampton har tagit 1 poäng i de två inledande omgångarna och jag tror det ska mycket till om man inte kommer ut heltaggade här och tar säsongens första 3:a. För så pass bra trupp har man och dessutom två livsfarliga forwards i Shane Long och Jay Rodriguez. Utöver det har man även Charlie Austin som ett ess i rockärmen. Sunderlands målvakt Mannone skadade sig i veckan och missar troligtvis mötet med Southampton på Lördag. Southampton är storleken större och jag tror Sunderland kommer få en tuff resa i Premier League i år. Etta!

Watford – Arsenal

Dags för Gunners första 3:a? Känns lite så. För inte kan man väl inleda säsongen med 3 raka matcher utan seger. Watford är visserligen svårspelade men försvaret läcker en aning och det tror jag att Arsenal kommer utnyttja med sitt snabba spel. Arsenal har dessutom lätt för Watford där man vunnit 4 av de 5 senaste mötena. Arsenal saknar Wilshere, Mertesacker, Welbeck och Jenkinson. Watford får klara sig utan Dja Djedje. Success, Cathcart och Capoue testas sent. Vi testar 2:an på tipset som är streckad till 52 % av svenska folket. Det är dags för Arsenal nu!

stryktipskupong

Kommentarer om Stryktipset

  • Reducerat system R-9-0-222
  • Veckans säkraste match anser vi att Chelsea är
  • Se upp för Hull som inlett säsongen starkt. Magkänslan säger även att Swansea kan skrälla borta mot Leicester som inte kommit upp i förra årets vinnarform.
  • Garanterad Jackpot ca 14 miljoner
  • Löningshelg och förväntad hög omsättning vilket kommer ge bra utdelning.

Ja då ses vi på Lördag igen!.. Nånstans..