CHL 2016/2017 fortsätter idag med Game Day 8 där ikväll 5 nya matcher ska spelas. Svenskt på live streaming tablån har vi i form av HV71 och Skellefteå AIK som spelar sina matcher hemma respektive borta.

Speltips CHL Skellefteå AIK – Vienna Capitals

Inför kvällens möte mellan Skellefteå AIK och österrikiska Vienna Capitals leder västerbottningarna Skellefteå AIK Grupp N på 7 poäng före tvåan Vienna Capitals på 2 poäng. Och det är inte bara Skellefteå som går bra i årets CHL bland svensklagen utan Frölunda, Växjö, Linköping och HV71 leder också sina respektive grupper. Det är bara Luleå Hockey som får anses ha det väldigt tungt i den europeiska hockeyligan då man ligger hjälplöst sist med bara en enda inspelad poäng så här långt.

Varken den svenska ishockeyligan SHL eller den österrikiska ishockeyligan har startat ännu utan lagen får där ge sig till tåls ytterligare en vecka. När nu Skellefteå AIK idag möter Vienna Capitals kan man kanske tro att det blir en väldigt enkel seger men faktum är att Skellefteå faktiskt åkte på däng när man spelade borta mot Vienna. Dock var det en oerhört jämn tillställning där Vienna lyckades avgöra först i förlängningen med 3-2.

Vi vet att Skellefteå är urstarka på sin egen hemmaplan och Vienna har visat sig upp ett betydligt sämre bortaspel i tidigare matcher. Kanske är det resorna som påverkar? Det förvånar oss inte om det blir en rejäl urladdning från Skellefteås sida med bara en vecka kvar till SHL premiär plus att man inte kommer ta matchen då revansch finns att utkräva. Svenskt Spel lägger pengen tillika vårt speltips på ett handikapp spel 0 : 2.5 på Skellefteåseger till oddset 2.20 @NordicBet vilket betyder att Skellefteå AIK måste vinna med minst 3 mål mot Vienna för att oddset ska gå in.

Du vet väl att NordicBet är officiell bettingpartner till CHL och direktsänder alla matcherna via live streaming.

CHL matcher Game Day 8 onsdag 2016-09-07

17:30 Grupp E (Ostravar Arena): Vitkovice Ostrava – Krefeld Pinguine
18:00 Grupp A (Tipsport Arena): Dynamo Pardubice – Grizzlys Wolfsburg
19:30 Grupp P (Eisarena Salzburg): Red Bull Salzburg – HV71 Jonkoping
19:45 Grupp C (Resega): HC Lugano – Adler Mannheim
20:00 Grupp N (Skellefteå Kraft Arena): Skellefteå AIK – Vienna Capitals