Roliga matcher på stryktipset vecka 36. Liverpool tar bland annat emot Leicester hemma och Arsenal har en svår nöt i hemmamötet med Southampton att knäcka. 7 Premier League matcher på stryktipskupongen gör att vi har en spännande Lördag framför oss.

R-9-0-222 veckans systemspel

Vi tar ut 4 säkra matcher i vårt reducerade tipssystem för 222 kronor. Systemet har 11 rätts garanti.

Unibet har en het kampanj för oss Premier League älskare till både nya och gamla kunder via ett samarbete med Viasat. Om man tippar på vem som ska vinna Premier League så får man en månad viaplay sport.

tippa vinnare unibet få viaplay sport

Du får en månad Viaplay Sport när du spelar på vinnaren av Premier League

Här följer våra 4 säkra matcher på Stryktipset vecka 36.

Match 2. Arsenal – Southampton (1)

Iwobi väntas vara tillbaka i Gunners. Vinst med 1-3 borta mot Watford senast kan mycket väl följas upp med 3 poäng här mot Southampton som inte kommit upp i fjolårets fina form än. Arsenal är starka hemma och har bortsett från förlusten i premiären hemma mot Liverpool radat upp vinster på Emirates. Southampton har inlett Premier League med 2 oavgjorda och 1 förlust. Det har sett tunt ut framåt för Southampton och det ska mycket till om man ska få med sig en poäng här. Vi spikar ettan!

Match 7. West Ham – Watford (1)

West Ham med ny arena (Byggdes till London OS 2012) har en kapacitet på 60.000 åskådare. Här kommer man få rejält stöd under säsongen. Man har 1 vinst på de 3 inledande matcherna men då har man även mött City och Chelsea borta. Mot Chelsea var man nära 1 poäng men Diego Costa avgjorde några minuter före full tid. Watford har med haft ett tufft spelschema med Chelsea borta och Arsenal hemma. Man har endast tagit 1 poäng på de 3 inledande matcherna. Man kommer nog försöka stänga butiken här och vara nöjda med den poäng man har från början. Cresswell och Lanzini är långtidsskadade för hemmalaget och missar matchen. Watford får klara sig utan Dja Djedje. Success testas sent. Vi spikar ettan!

Match 9. Fulham – Birmingham (1)

Fulham har varit rejält aktiva på transfermarknaden den här sommaren. Hela 14 nyförvärv och laget har startat säsongen friskt. 3 vinster och 2 oavgjord på de 5 inledande omgångarna gör att man ligger på en 2:a plats i tabellen för tillfället. Birmingham har som mål att förbättra fjolårets 10:e placering och ligger just nu på den positionen i tabellen. Birmingham har inte heller legat på latsidan när det gäller nyförvärv. Hemma har Fulham 4 vinster och 1 oavgjord på de 5 senaste där man hunnit med att slå ut Middlesbrough i ligacupen. Vi testar ettan som är streckad till 52 % i dagsläget.

Match 13. Elfsborg – Kalmar (1)

Stora skadebekymmer i Kalmar. Senast blev Ingelsson skadad och det ser allt annat än bra ut för Henrik Rydström när han ska ta ut truppen och laget till bortamötet med Elfsborg. Desto muntrare miner i hemmalaget som är starka på Borås Arena. Klara 4-0 mot GIF Sundsvall senast och skadeläget i truppen är fint. Inbördes möten har man haft problem med Kalmar tidigare men jag tror att form, skadeläge och hemmaplan avgör. Upp till en 3:e plats har Elfsborg 8 poäng att ta ifatt på AIK och då krävs nästan seger här och fin avslutning på hösten om det ska gå vägen. Vi spikar ettan på ett motiverat hemmalag!

stryktipsförslag vecka 36 2016

Kommentarer om tipset

  • Garanterad jackpot på 10 miljoner
  • R-system med 11 rätts garanti. Sitter de 4 säkra matcherna så är det minst 11 rätt på tipset med chans på 13.
  • Veckans säkraste match tror vi Arsenal är hemma mot Southampton.
  • Se upp för Leicester som gillar att backa hem och kontra. Kan passa fint på Anfield Road. Vill även varna för Hull som är lågt streckade borta mot Burnley.
  • Utanför stryktipset så möts de båda Manchester lagen i en tidig match på lördagen med start 13.30.

”Ja då ses vi på Lördag nånstans…”

Stryktipset förbrödrar!