Manchester United åker till Holland för att ta sig an Feyenoord i första Europa League matchen för säsongen ikväll med matchstart kl. 19:00. Mourinho har möblerat om rejält i Man United sedan förlusten i lördags mot Manchester City och har lämnat Wayne Rooney, Antonio Valencia, Luke Shaw, Phil Jones, Jesse Lingard och Henrikh Mkhitaryan hemma för att vila upp sig enligt Jose ”The special one” Mourinho.

Manchester United behöver snabbhet

Feyenoord - Manchester United i Europa LeagueDet handlar kanske till viss del som möjligen i Rooneys fall om detta men annars tror jag det handlar mycket mer om att Mourinho helt enkelt var skitförbannad efter förlusten mot lokalkonkurrenten senast. Det blev uppenbart att laget behöver en injektion av snabbhet i lagbygget. Spelarna överlag var inte i närheten att hålla samma fart som City spelarna, särskilt i första halvlek. Nä nu kommer han säkerligen plocka in spelare som Anthony Martial och Marcus Rashford från start mot Feyenoord och det här är spelare som är ruggigt mycket snabbare än de flesta i Uniteds övriga trupp. Unga och hungriga!

Zlatan skulle också må bättre…

Med tanke på att Zlatan Ibrahimovic inte är den snabbaste nuförtiden och inte heller den som orkar löpa kopiöst stora delar av matchen måste det in spelare runt honom som kan öppna upp och få den nödvändiga fart i anfallet som krävs om man vill vara med och tampas om titlar framöver.

Jag tror det här blir den injektion som behövs och jag ser väldigt mycket fram emot Manchester Uniteds möte med Feyenoord ikväll. Tror att vi får se ett piggt United som även Zlatan kommer må bra av då hans vickningar och framspelningar till framflyende vindsnabba hungriga spelarekan kan vålla stora problem för motståndarförsvaret.

Feyenoord – Manchester United med speltips och tv-kanal

Speltipset för kvällen går till seger för Manchester United borta mot Feyenoord i Europa League till oddset 1,84 @NordicBet.

Matchen sänds i kanal 9 med matchstart kl. 19:00