Förra veckan hade vi inget flyt alls på vanliga stryktipset. Vi lyckades pricka in en 11 och två 10:or på Europatipset men det handlade inte om några nämnvärda summor. Ny vecka och Stryktipset innehåller 5 stycken Premier League matcher där vi har en riktig storfavorit i Manchester City hemma mot Bournemouth.

Systemspel vecka 37

Vi fortsätter på den inslagna vägen att ta ut 4 matcher som vi tror på i vårt reducerade tipssystem som heter R-9-0-222. Det har 11 rättsgaranti och kostar 222 kronor. Sen Premier League drog igång i höst har Viasat ändrat visningen av matcherna där man endast kommer åt det mesta om man är premiumkund. Lite fult kan tyckas men det finns en möjlighet att få se några matcher gratis över en tid via Unibet.

Unibet har en het kampanj för oss Premier League älskare till både nya och gamla kunder via ett samarbete med Viasat. Om man tippar på vem som ska vinna Premier League så får man en månad viaplay sport.

tippa vinnare unibet få viaplay sport

Du får en månad Viaplay Sport när du spelar på vinnaren av Premier League

Veckans 4 säkra matcher

Match 3. Leicester – Burnley (1)

Leicester gjorde en stark insats i veckan när man bortaslog Club Brügge med 0-3. Det var en välbehövlig vinst för självförtroendet då man endast har 1 vinst på de 4 inledande matcherna i ligan. Man har visserligen mött Liverpool och Arsenal men som regerande mästare är det så klart för dåligt. Avsaknaden av Kanté svider. Han vann mycket boll förra året och passade bra in i Leicesters formation där man kunde vända spelet snabbt och kontra. Burnley har en liknande inledning på säsongen som Leicester med 1 vinst på de 4 inledande matcherna. Vi tror att man kommer få väldigt svårt här då det är dags för Leicester nu. Säker etta!

Match 4. Manchester City – Bournemouth (1)

Det var längesen vi hade en sådan klar favorit på tipset. City har gått fram som en segerviss stridsmaskin i både ligan och Champions League. 7 raka segrar nu med CL inbakat sen premiären mot Sunderland. Förr eller senare åker man på en plump men inte ska den väl komma hemma mot bortasvaga Bournemouth. Guardiola har fått ordning på sitt manskap och onekligen fått den bästa start han kunnat önska sig av säsongen. Hemma på Etihad Stadium vinner man med ett par bollar. Säker etta!

Match 6. Huddersfield – Queens Park Rangers (1)

Huddersfield toppar The Championship och har sett otroligt starka ut i säsongsinledningen. Laget åkte dock på en oväntad förlust borta mot Brighton med 1-0 och med det i färskt minne tror jag man är revanchsugna här när man på nyo får chansen på sin hemmaplan. Rangers torskade rejält mot Newcastle i veckan. Förlust med hela 6-0 i bagaget och det lär inte ha stärkt moralen inför detta svåra bortamöte. Ettan känns bra och Huddersfield får tipset!

Match 8. Newcastle – Wolverhampton (1)

Newcastle vill göra sejouren i The Championship kortvarig. 5 raka segrar nu och i ligan ligger man just nu på en 2:a plats. Det är alltid svårt att trilla ur en serie. Se bara på Aston Villa som får kämpa rejält för poängen. Newcastle har fått behålla de flesta spelarna och har även värvat Jonjo Shelvey från Swansea inför säsongen. Wolverhampton inledde ganska piggt men har 3 raka matcher utan seger nu och det är skilda formkurvor mellan lagen. Att komma till S:t James Park är aldrig lätt och med tanke hur Newcastle spelat sista tiden med härlig anfallsfotboll och ett stabilt försvarsspel så känns ettan stabil! Vi spikar skatorna!

tipset vecka 37

Kommentarer om Stryktipset

  • Systemspel R-9-0-222
  • Veckans säkraste match anser vi att City är hemma mot Bournemouth
  • Skrällen tror vi att Hull eller Middlesbrough kan stå för.
  • Ingen jackpot den här veckan
  • Tänk på att några av PL lagen har haft Champions League spel på bortaplan i veckan och det sliter lite att resa. Här kan man hittar pengar om man har råd att gardera dessa matcher.

Ja då ses vi på Lördag.. nånstans.

Lycka till!