Stormöte på gång i Premier League denna fredagkväll när Chelsea tar emot Liverpool med matchstart kl. 21:00.

Speltipset på Manchester United seger igår mot Feyenoord i Europa League gick käpprätt åt hel—-. Blev otroligt besviken på Uniteds oförmåga att skapa något bra spel och framförallt några målchanser. De som hävdade att Mourinho och Man United inte prioriterar Europa League spelet verkar tyvärr fått rätt. Men vi glömmer den matchen snabbt och blickar istället åt dagens toppmöte på Stamford Bridge mellan Chelsea – Liverpool.

Vi räknar med att det här inte ska blir någon tråkig tillställning alls. Chelsea har inlett Premier League säsongen starkt och nästan kammat hem full pott i de fyra spelade matcherna. Med 3 segrar och en oavgjord har man visat att man är att räkna med i titelracet i år. Även om det satt långt inne mot Swansea senast där kvitteringen kom i allra sista stund.

Liverpool då? Jo man får lov att säga att de startat skapligt med 2 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Men vad som är än mer intressant i statistiken i de inledande Premier League matcherna för båda lagen är att det har gjorts väldigt många mål.

Kvällens hemmalag Chelsea har spelat sina fyra inledande matcher innehållande ett snitt på fler än 3 mål i snitt. Och Liverpools matcher har snittat på mäkta imponerande 4 mål i snitt per match. Lagen har varit benägna att både göra mål och släppa in dem bakåt i sina matcher men framförallt har man producerat dem själva.

Det här öppnar upp för vårt speltips för kvällen att båda lagen gör mål till oddset 1.57 @bet365. På gränsen knappt spelvärt odds men vi vill skaka av oss frustrationen för gårdagskvällens miss och sätta det här speltipset.

Låt oss få se en målrik match mellan Chelsea och Liverpool nu!