Vi slår in på den slagna vägen med målspel efter gårdagens speltipsvinst. Då gjorde båda lagen mål i fredagskvällens 1-2 match mellan Chelsea och Liverpool och idag gäller Serie A mötet Napoli – Bologna.

Men istället för att kopiera BLGM spelet från igår kväll så finner jag ett spel på Goal Line 2.5, 3.0 betydligt mer intressant inför dagens match i Neapel.

Varför då undrar du kanske?

Italiens målgladaste gäng

Napoli har inlett Serie A övertygande och ligger med sina två vinster och en oavgjord på tredje plats i ligan. Man har verkligen visat upp en anfallsglad och kreativ fotboll och laget har fullkomligen öst in mål.

Redan under försäsongsmatcherna showade neapolitanerna till det med målfyrverkerier när de på fyra vänskapsmatcher gjorde makalösa sjutton mål och släppte in ett enda mot kvalificerat motstånd som bland annat Monaco, Nice och Hertha Berlin.

Inte mycket sämre har man varit i Serie A starten där man nu producerat 9 mål på 3 matcher. Höjdpunkten hittills är 4-2 segern mot AC Milan.

Stabila målgörare

Bologna som är placerad åtta i tabellen har gjort mål i alla sina tre spelade Serie A matcher hittills. Visserligen har det inte bjudits på några målkavalkader från Bolognas håll men efter 1 gjort mål av dem, i var och en, i de båda inledande matcherna så vann man senast mot Cagliari med 2-1. Alltså 4 mål på 3 matcher.

Ytterligare styrka visade man upp tidigare i veckan då man urstarkt vann säsongens första Champions League match på bortaplan mot Dynamo Kiev med 1-2.

Speltips Napoli – Bologna

Sammanfattningsvis möter ett målsprutande lag i form av hemmalaget Napoli ett stabilt målproducerande bortalag i Bologna ikväll kl. 20:45.

Med den här vetskapen går det inte bara att missa att tippa ett Goal Line på 2.5, 3.0 mål vilket betyder att du vinner om det görs sammanlagt 4 mål eller fler i matchen och du får pengarna tillbaka om det görs exakt 3 mål. Vid vinst ges oddset 1.675 @bet365. Klart spelvärt anser jag!

Matchen kan också ses i direktsändning via live stream hos bet365 med matchstart klockan 20:45.