Tisdagsmatcher väntar i Engelska Ligacupen (EFL-Cup) och vi synar mötet Derby – Liverpool. Den match med mest underhållsvärde torde annars vara Leicesters hemmamatch mot Premier League kollegan Chelsea men nu är det mest spelvärde vi är ute efter.

Stora skillnader mellan Derby o Liverpool

Derby sladdar rejält i The Championship och har förbenat svårt att göra mål. De ligger på tjugonde plats av 24 lag och har endast lyckats spela till sig 6 poäng på åtta matcher. Målskörden för Derby på de åtta matcherna är häpnadsväckande urusla 2 stycken sammanlagt! De sex inspelade poängen har man tagit dels genom en 1-0 vinst borta mot Preston den 16:e augusti och tre stycken oavgjorda matcher varav två slutat 0-0 och en 1-1. Resten har man förlorat utan att göra ett enda mål.

Premier League laget Liverpool befinner sig i en helt annan form och sits tabellmässigt jämfört med Derby. Förutom att det för det första skiljer en liganivå mellan lagen så är det för det andra också en tabellplacering som är den helt omvända för Liverpool då man är sexa i Premier League.

Ännu större skillnad är det när vi jämför målproducerandet. Liverpool har gjort sjuka 13 mål utspritt på endast fem matcher i Premier League. Och då ska du veta att man har mött lag som Arsenal, Tottenham, Leicester och Chelsea. Man fullkomligt öser in mål och det ska bli intressant att se hur målskörden ser ut när man möter sämre lag.

Derby – Liverpool speltips

Vi är här helt säkra på att Liverpool kör över Derby. Statistiken vi tittat på talar massor för att köra ett Asian Handicap spel på -1,5 för Liverpool seger. Med andra ord går spelet hem om Liverpool vinner matchen mot Derby med 2 mål eller mer. Spelet ger oddset 2.075 @bet365.

Matchstart är klockan 20:45 tisdag 20 september 2016 och direktsänds via live stream hos bet365 helt gratis.