Tre matcher står på La Liga programmet idag och vi kommer här med ett något kortfattat speltips med ett spelvärde som vi inte kan motstå. Utav de tre matcherna denna torsdag har vi fastnat på ett intressant möte mellan Deportivo La Coruna och Leganes.

Vi är inne i femte matchomgången och det är svårt att sia för mycket om inledningen av säsongen. Deportivo La Coruna ligger tolva med fem poäng och Leganes på femtonde plats i La Liga.

Speltips Deportivo La Coruna – Leganes

I vårt val av spel kommer vi gå rakt på sak utan krusiduller. Spelet kommer läggas på hemmavinst. Och det är just med tanke på att Coruna har favör av sin hemmaplan samt faktiskt startat säsongen något starkare även om Leganes haft något tuffare motstån när man hittills mött såväl Atletico Madrid som FC Barcelona.

Leganes mötte det sistnämnda laget nu senast och förlorade med hela 5-0 på bortaplan. Och det är det vi tror avgör även ikvällens match. Bortaplan gör att Leganes får det tufft mot Coruna och kommer således att förlora kvällens match.

Speltips: Deportivo La Coruna vinner över Leganes till odds 2.20 @bet365 som även streamar matchen med matchstart klockan 20:00.