Igår gick vi bet på Dep. La Coruna som hade ledning i halvtid mot Leganes i La Liga fotbollen men föll igenom i andra halvlek och förlorade till slut med 1-2.

Idag fredag siktar vi istället in oss på Bundesliga och mötet Borussia Dortmund – Freiburg.

Inför Dortmund – Freiburg

Dortmund har under flera år nu varit ett topplag i Bundesliga och har vissa år även hållet sig långt framme i Champions League. Man anses vara det näst bästa tyska klubblaget strax efter giganten FC Bayern München.

17 mål på 3 matcher

Denna säsong har startat i samma anda för Dortmund och de har vunnit tre av de fyra inledande matcherna i ligan. Och de sista två matcherna har man verkligen hittat både spelet och målskyttet. Med först 6-0 mot Darmstadt och nu senast en 1-5 vinst borta mot normalt svårspelade Wolfsburg har man lyckats näta hela elva gånger och bara släppt in ett. Dessutom utklassade man Legia Warsawa i Champions League på bortaplan med siffrorna 0-6 häromveckan.

Freiburg är på inga sätt något dåligt lag och har vunnit två av fyra Bundesliga matcher hittills. Men nu möter man ett Dortmund i malalöst bra form som har 17-1 i målskillnad på de senaste 3 tävlingsmatcherna!

Asian Handicap på Dortmund

Mycket talar för att vi återigen får se flera mål av Dortmund i kvällens hemmamatch mot gästande Freiburg. Därför kör vi ett Asian Handicap spel på Dortmund -1.5, -2.0 till oddset 1.775 @bet365 som även live streamar matchen.

Med andra ord vinner vi spelet om Dortmund vinner med 3 mål eller fler och vi får pengarna tillbaka om man vinner med 2 mål. Uddamålsvinst eller sämre för Dortmund betyder spelförlust. Nu håller vi tummarna för målfyrverkeri i Dortmund ikväll! Matchstart klockan 20:30.