Ingen vidare lycka på Stryktipset senast. Favoriterna Liverpool och City stod för trycket men Newcastle svek borta mot Aston Villa. Tipset den här veckan då? Jo då, det ser aningen lurigt ut där det är svårt att hitta säkra matcher. Stor jackpot väntar på ca 12 miljoner kronor vilket lär ge en fin omsättning.

Systemspel vecka 39

Vi fortsätter på den inslagna vägen att plocka ut 4 matcher som vi tror på. Det är inte alltid vi tar ut de 4 säkraste matcherna enligt streckfördelningen utan med vårt systemspel så ger det möjlighet till att försöka skrälla lite. Vi tippar ett reducerat tipssystem som heter R-9-0-222 och det erbjuder 11 rättsgaranti. Sitter de 4 spikarna så är det minst 11 rätt med chans på 13 på kupongen. Systemet kostar 222 kronor och tillåter 9 helgarderingar. Det passar sig väldigt bra om vi kikar på den här veckan när det är ovisst i väldigt många matcher.

Tipsextra Intro 1987 nostalgi

Vi vill i och med vårt stryktipsförslag återge en nostalgitripp tillbaka till 1987. Då hette programmet tipsextra och innehöll både fotboll och trav. Såhär såg introt ut till tipsextra 1987.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YB0zz0Cfu8A[/youtube]

Veckans 4 matcher

Det är ont om Premier League matcher på kupongen den här veckan vilket kommer dra ner omsättningen en aning. Men vi har ändå ett av de förväntade topplagen med på kupongen som just nu befinner sig i en liten kris. Här följer veckans 4 matcher som vi tagit ut på Stryktipset.

Match 1. Hull – Chelsea (2)

Chelsea har 3 raka matcher utan seger i PL och det är en oroväckande trend som man är inne i just nu. Conte sa efter förlusten senast mot Arsenal (3-0 borta) att laget är bra på papperet men inte på planen. Terry har varit skadad och det har minst sagt sett virrigt ut i försvaret. David Luiz hämtades in under transferfönstret sista dag och han slår fina passningar men är även han lite av ett yrväder i försvaret. Cahill har slagit bort pass på pass i mittförsvaret som lett till att motståndarna gjort mål. Både Cahill och Luiz behöver en stabil spelare jämter sig och nu på Lördag ser det ut som att Terry är tillbaka. Mitt tips är att Terry och Luiz startar i mittförsvaret. Mot Hull finns inget annat än 3 poäng för Londonlaget. Hull såg minst sagt skakigt ut mot Liverpool och laget har varit skadebenäget under säsongsinledningen. Jag tycker att 2:an känns bra då Chelsea har så mycket klass i laget. Vi testar 2:an!

Match 10. Rotherham – Newcastle (2)

Newcastle svek senast mot Aston Villa borta på Villa Park. Man hade ledningen men slutresultatet skrevs till 1-1. Däremot dominerade man den första halvlek och hade nog så många chanser för att kunna stänga matchen. Rotherham ligger sist och har bara 1 seger på de 10 inledande matcherna. Newcastle ligger för närvarande på en femte plats i The Championship och har siktet inställt på att göra sejouren i den näst högsta ligan ettårig. Truppen är bra och laget ser stabilt ut med få insläppta mål. Benitez mannar fixar det här. Säker 2:a!

Match 11. Sheffield Wednesday – Brighton (1)

Sheffield Wednesday visades på tv förra helgen och laget såg riktigt vasst ut hemma. Man mötte Nottingham och fick i inledningen bevittna ett riktigt drömmål från gästerna leta sig in i maskorna. Därefter var man starka och vände matchen till seger med 2-1. I Onsdags slog man Blackburn borta med 0-1 och formen är på uppåtgående. Här möter man visserligen bra motstånd i Brighton men vi tror att man kommer vara rejält taggade här och ta sig an den här fighten mot topplaget med bravur. Ettan känns positiv och får vårt streck på kupongen.

Match 13. Östersund – Falkenberg (1)

Östersund har tappat lite form men hemma har man gjort det bra hela säsongen. Visserligen förlorade man senast hemma men då var det IFK Norrköping som kom på besök. Nu möter man ett Falkenberg som endast tagit 1 poäng på de 10 senaste matcherna. Östersund spelar fin fotboll längs backen och det kan blir en jobbig bortaresa för Falkenberg det här. Dels långt att åka och dels är inte konstgräset till deras fördel. Ettan känns klar och given! Vi spikar den!

stryktipsforslag-vecka-39

Kommentarer om Stryktipset v 39

  • 12,5 miljoner i jackpot på tipset
  • Veckans säkraste match anser vi att Östersund är hemma mot Falkenberg
  • Skrällen tror vi Middlesbrough kan stå för då West Ham sett bleka ut den här säsongen.
  • Se upp för Häcken. Malmö brukar ha svårt mot Göteborgslaget som dessutom har fin form.

Vilket är ditt favoritsystem? Kommentera gärna eller ha synpunkter på tipset!