bet365

På Premier League programmet står fyra matcher denna söndag och jag riktar in mig på Manchester United – Stoke City med matchstart kl. 13:00.

Vi hintar om vårt speltips redan nu. Zlatan gjorde mål för sitt Man United i segermatchen mot Zorya Luhansk i Europa League tidigare i veckan och jag tror faktiskt att han sätter ännu en balja mot Stoke.

Manchester United – Stoke City sjuan mot jumbon

I matchen Manchester United – Stoke City möter ligatabellens sjua den så förhatliga jumboplatsen. 10 poäng och 16 måls skillnad skiljer lagen emellan.

Manchester United - Stoke City

Manchester United

Med tre segrar på raken i inledningen av Premier League såg allt mycket ljust ut för Manchester United. Men därefter lyckades man med bedriften att förlora tre matcher på raken under nio dager varav två i Premier League och en i Europa League.

Upptakten på den tuffa dryga veckan var den tunga prestigeförlusten i Manchesterderbyt mot Man City på egen hemmaplan. Efter total utskåpning i första halvlek hämtade man sig något i andra, men det var som att något hände med United där. Att självförtroendet fick sig en rejäl törn.

Stoke City

Angående Stoke City kan vi vara ganska kortfattade eftersom de endast har lyckats skaffa sig två poäng i Premier League såhär långt efter två oavgjorda matcher och fyra förluster. Vi kan väl också poängtera att skadorna är fler för Stoke än i Man United truppen.

United åter vinnare i de tre senaste matcherna

Trots att Man United återigen tagit kommandot och vunnit tre tävlingsmatcher på raken inför Stoke matchen så är ändå osäkerheten stor för att spelet ska stämma helt och hållet.

Den första segern av de tre senaste matcherna kom mot Northampton i Engelska Ligacupen och räknas knappt inte. Sedan vann man mot Leicester efter att ha gjort en bragdartad första halvlek där det stod 4-0 i halvtid. Men nu senast i veckan blev det ”bara” 1-0 på hemmaplan mot ukrainska Zorya i Europa League vilket återigen fick alla att känna att den där osäkerheten kring taktik, laguppställning och spelet inte har försvunnit.

Men nu möter man jumbon Stoke på hemmaplan. Så det borde väl inte vålla man United några större problem?

Nej vi tror inte det. Manchester United ska vinna den här matchen ganska enkelt. Men 1.34 i odds på United vinst är alldeles för lite att spela på så vi får titta på andra spel.

Zlatan hittar mål är tipset för dagen

Det spel vi finner mest intressant i det här läget är på att Zlatan Ibrahimovic gör mål. Zlatan började sin sejour i Manchester United alldeles strålande med mål i varje match inräknat försäsongsmatcher och de två inledande Premier League matcherna.

Zlatan var återigen framme i målprotokollet i derbyt mot Manchester City men har sedan haft det oväntat trögt fram till Europa League mötet mot Zorya då han avgjorde med pannan i den andra halvleken.

Mot Stoke kommer det säkerligen uppstå ett antal chanser för vår svenske superstjärna att näta igen. Och stärkt av sitt avgörande mål mot Zorya ska det mycket till för att Zlatan ska missa att sätta dit den på någon av alla sina målchanser han kommer få.

Speltipset går därför till Zlatan som målgörare i matchen Manchester United – Stoke City. Odds 1.80 inlämnat hos NordicBet.

Matchstart klockan 13:00 söndag 2 oktober.