ca 10 miljoner i Jackpot väntar på Stryktipset vecka 41. Det ser onekligen ut som en svårtippad omgång där vi som vanligt tagit ut 4 matcher som vi tror på i vårt R-9-0-222 system.

Långt landslagsuppehåll

För oss Premier League älskare så blir det en lång väntan till nästa omgång av Premier League när VM-kvalet tar vid. Så klart kul att följa Sverige men tipslördag utan några PL-matcher på kupongen är ungefär lika intressant som att följa Hockey VM när de bästa spelarna inte är med. Något att tänka på när det varit landslagsuppehåll att ”storlagen” haft flera spelare på resande fot vilket sliter en del mentalt. Orkar man ladda om till en kall och blåsig bortamatch mot Stoke? Det är bara ett exempel men ni förstår tankegångarna. Därför kan det vara värt att strecka de på papperet ”lite mindre” lagen.

Förutom att vi älskar att tippa på Stryktipset hos Svenska Spel så finns det en del fina erbjudanden som Spelbolagen tillhandahåller för just Premier League. Här har vi innan säsongen började skrivit om dels spelschemat i Premier League men också om spelbolagens Premier League erbjudanden.

Innan vi kikar på veckans matcher på stryktipskupongen så spana in lite roliga klipp från Premier League här.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EWaGtngdb54[/youtube]

Veckans 4 matcher som vi tror på

Vårt tipssystem bygger på 4 streckade matcher där resten helgarderas. Systemet heter R-9-0-222 och har 11 rättsgaranti. Den här veckan har vi tagit ut följande 4 matcher.

Match 2. Arsenal – Swansea (1)

Arsenal har verkligen hittat formen med 7 segrar och 1 oavgjord (borta mot PSG i CL) på de 8 senaste matcherna. Segern satt hårt åt mot Burnley borta senast men det visar styrka att man jobbar hela vägen och tillslut får med sig 3 poäng. Swansea har det väldigt jobbigt just nu och befinner sig i en kris. Den italienske tränaren Francesco Guidolin har fått sparken och som ersättare till honom har man tagit in Bob Bradley. Han blir den förste Amerikanen att leda ett Premier League lag och han kan knappast få sig en tuffare start i och med Lördagens match på Emirates. Lag som får nya tränare brukar rycka upp sig men jag tror inte att det räcker till här. Arsenal vinner med ett par mål och vi spikar ettan!

Match 3. Bournemouth – Hull (1)

Svårtippat! Hull har 3 raka förluster på bortaplan men motståndet har varit tufft. Det har dock slitit på den redan skadedrabbade truppen. Landslagsuppehållet kom lägligt men här väntar en ny tuff bortamatch mot svårspelade Bournemouth. Bournemouth har vunnit 2 av de 3 senaste hemma och senast slog man Everton med 1-0 vilket var oerhört starkt. Laget kämpar i 90 min och jag tror att man kommer mala ner Hull. Ettan är absolut inte säker men känns bra och vi chansstreckar den på kupongen.

Match 6. West Bromwich – Tottenham (2)

Vi varnade för Tottenham innan säsongen. Man hade ett ungt lag i fjol och det känns som man har tagit ytterligare steg säsongen 2016/17. Vi tror att man kommer på allvar vara med och slåss om titeln hela vägen in. Man har haft en del landslagsspelare ute på uppdrag vilket kan störa men annars är man klassen bättre än West Bromwich. Tottenham har 5 raka segrar alla cuper inräknat och segern mot City (2-0 hemma) senast var stabil. Blir säkert en jämn match här men Tottenham borde kunna dra längsta strået och får tipset.

Match 12. Newcastle – Brentford (1)

Tycker att det var sorgligt att Newcastle åkte ur högsta divisionen förra säsongen och även om vi inte är ett fans till klubben så tycker vi att de hör hemma i Premier League. The Championsship är kanske världens svåraste liga att vinna. Så många lag och så många ”sparka och spring matcher” under en hel säsong kräver både uthållighet och mental styrka. Newcastle har inlett säsongen bra och ligger just nu på en 3:e plats i tabellen. Man har sett stabila ut bakåt och gjort en hel del mål framåt. Brentford har lite problem med målskyttet i bortaspelet där målsnittet endast är 0,90 mål per match. Därför tror jag att man kommer få svårt att näta på S:t James Park och ettan känns bra då skatorna lär göra minst 1 eller 2 mål framåt. Vi spikar ettan!

stryktipsförslag v 41

Kommentarer om Stryktipset

  • Jackpot ca 10 miljoner väntar
  • Systemspel: R-9-0-222 med 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match tror vi Arsenal är hemma mot Swansea
  • Se upp för Everton borta mot Manchester City. Vill även varna för West Ham borta mot Crystal Palace där allt kan hända i Londonderbyt. Preston ligger långt ner i tabellen men har hittat formen och är väldigt lågt streckade (skrällchans).
  • Sen matchstart på Crystal Palace – West Ham (18.30)

Hoppas ni uppskattar vårt lite udda stryktipsförslag, dela gärna!

Ja då ses vi på Lördag.. nånstans!