Vi har ett härligt toppmöte att se fram emot idag då Norrköping tar emot Malmö FF hemma på Östgötaporten i Norrköping. Vid vinst för Malmö så kan vi nog med största säkerhet säga att guldet hamnar i skåneland. 5 omgångar återstår inför matchen och 4 poäng skiljer lagen emellan.

Dagens speltips

Det är inte toppmötet vi riktar in oss på idag utan vi vänder oss mot Stockholm och solna där AIK är i storform. Man tar emot Östersund och skulle t.ex Norrköping och Malmö spela oavgjort ja då blandar man sig in i toppstriden på allvar. Östersund har inte speciellt mycket att spela för och det här borde bli en enkel match för AIK då motivation, form och klass talar för hemmalaget.

Formen talar för AIK

AIK har 4 segrar och 1 oavgjord på de 5 senaste matcherna. Östersund har haft det lite jobbigare och tagit 1 vinst på de 3 senaste. Framför allt har man haft problem i bortaspelet.

allsvenskan formtabell

AIK rekas till Asian -1

AIK vinner med två mål i matchen och det kommer vi tippa hos spelbolaget Unibet.

AIK -1 till oddset 1.82 @Unibet

handicapspel odds aik östersund

AIK – Östersund tv kanal

Matchen mellan AIK och Östersund visas i någon av följandet tv kanaler: C More Fotboll, C More Live 4 eller C More Stream. Matchen startar 15.00 och finns även med på Europatipset.

Hur tror ni mötet slutar? Har Östersund någon chans att ta poäng mot AIK?