bet365

Manchester United FC och Zlatan Ibrahimovic ska få bekänna färg ikväll när man möter Liverpool FC på Anfield. Liverpool – Manchester United har matchstart 21:00!

Liverpool – Manchester United Speltips

Inför matchen Liverpool – Manchester United ligger hemmalaget på en femte plats i Premier League tabellen och bortalaget på sjunde plats 3 poäng efter. Både serieledande Manchester City och trean Tottenham tappade poäng igår mot Everton respektive West Bromwich i två oavgjorda matcer.

Detta innebär att något av lagen vid vinst kan hämta igen en del av topplagens försprång. Det är till och med så att Liverpool kan kriga till sig serieledningen på målskillnad om allt går enligt deras väg.

Liverpool har visat styrka mot bästa lagen

En förlust, en oavgjord och fem vunna matcher är resultatet hittills den här Premier League säsongen. Måste säga att det känns som om Liverpool borde befinna sig ytterligare några placeringar högre upp i tabellen än en femte plats.

Att ligga femma i tabellen är inget dåligt alls men med tanke på att de på bara under deras första sju matcher redan hunnit med att möta flera tilltänkta titelutmanare och spelat imponerande bra mot dem så är känslan att de inlett ligasäsongen bäst av alla lag.

En enda förlust men oväntad

Liverpool har vunnit svåra bortamatcher mot såväl Arsenal som Chelsea och dessutom spelat oavgjort borta mot Tottenham. Leicester utklassade man hemma med 4-1. Det är den snöpliga 2-0 förlusten mot Burnley i andra matchen som satt käppar i hjulet för Liverpool från att vara bland topp 3.

Många mål i Liverpools matcher

Med 18-10 i målskillnad har man släppt in fler mål än alla de nio bäst placerade lagen i tabellen vilket förtydligar Liverpools offensiva speltaktik tränaren Jürgen Klopp har som grundfilosofi. Dock har man tack vare just den offensiva spelidén också gjort många mål, Bara Manchester City och Arsenal har mäktat med ett mål mer, och då enligt mig med ett lättare spelschema såhär i inledningen jämfört med Liverpool.

Manchester United varvar bra med dåligt spel

Uniteds och även Zlatans säsongsinledning kan beskrivas med ord som succé och bländande. Men efter en stark försäsong och tre inledande vunna matcher i Premier League mötte man derbyfienden Manchester City i en match vars ingredienser räckte gott och väl för en riktig filmrysare eller romanthriller av rang.

Hett derby

Troligen Englands hetaste derby i höst skulle utspelas när Manchester United tog emot Manchester City. Zlatan och ”the Special One” Mourinho var återigen tillsammans i ett lag. Deras hatobjekt nummer 1 i fotbollsvärlden Pep Guardiola stod på andra sidan. Mediacirkusen var enorm inför mötet vilket sträckte sig långt utanför Englands egna gränser. Ja rent utav runt hela världen spekulerades det i hur matchen skulle gå.

Platt fal

Det blev total knockout och platt fall för… United. Pep vann slaget och Man United med Zlatan och Mourinho har inte riktigt återhämtat sig ännu efter den smällen. Den fina form och positiva känsla man byggt upp i Manchester United innan försvann nu som en avlöning. Zlatan har inte lyckats göra några mål på sistone och United som lag verkar inte kunna prestera bra resultat utan en Zlatan i målform vilket gör en lite rädd då det finns en oerhörd kvalitet och kapacitet i laget för övrigt. 13-8 i målstatistiken visar att man är normalstarka bakåt men att det fattas några mål framåt för att klättra uppåt i tabellen.

Positivt speluppehåll för United

Nu har man haft ett ett par veckors speluppehåll i och med den VM-kval period som varit och det finns möjligheter att förutsättningarna ändras något jämfört med hur det var för ett par veckor sedan. Vissa spelare har varit med sina landslag o härjat medan andra har fått extra träningstid som exempelvis Zlatan Ibrahimovic som tackat nej till landslagsuppdrag. Det är kanske just det här avbrottet Manchester United behövde för Att Jose Mourinho och hans mannar ska kunna fila vidare på den spelidé och form man vill uppnå?

Speltips: Båda lagen gör mål

Ett två veckor långt speluppehåll för VM-kvalspel tjänar Manchester United mest på i det här läget. Förhoppningsvis har man skakat av sig frustrationen från de senaste dåliga insatserna ock kommer till Liverpool med nya krafter. Liverpool har favör av hemmaplan och är oerhört starka på Anfield vilket 9-2 i målskillnad visar på endast två hemmamatcher som Liverpool hitintills spelat denna säsong.

Övertygelsen är stor om att Liverpool kommer sätta minst ett mål och vi tror faktiskt hårt på att även Manchester United sätter en eller fler baljor i det här toppmötet. Således tippar vi att båda lagen gör mål till oddset 1.61 @Unibet.

TILL UNIBET HÄR >>>

Unibet erbjudanden

Försäkrat Livespel värt 100 kronor

Förutom att Unibet har höjt sitt välkomsterbjudande kraftigt som du kan läsa mer om genom att klicka på bilden här nedanför så erbjuder spelbolaget dig dessutom på chansen att få ett försäkrat livespel värt 100 kronor när du placerar ett pre-match spel för 200 kronor på kvällens match Liverpool-Manchester United. Passa på att använda ditt försäkrade livespel på Champions League i veckan eller NHL som precis har dragit igång igen.

Så funkar det
Det enda du behöver att göra är att logga in på ditt Unibetkonto på måndagen mellan kl. 00.00 fram till matchstart kl 21.00 och acceptera din bonus under ”Mitt konto” och ”Bonusar”. Placera sedan ett pre-match spel för 200 kronor på matchen Liverpool-Manchester United för att efter spelet är avgjort och klart få ett försäkrat livespel värt 100 kronor. Läs regler och villkor för mer information. Och du! Glöm nu inte den extra höga välkomstbonusen där du får 1000 kr extra att spela för!

Unibet Välkomstbonus – Få 1000 kr extra!

Unibet höjer sitt välkomsterbjudande

Liverpool – Manchester United TV-kanal och Matchstart

Matchstart för matchen Liverpool – Manchester United är klockan 21:00 måndag 17 oktober 2016 och sänd i TV-kanalerna Viaplay, Viasat Ultra och Sport Premium.

Liverpool preliminär trupp mot Manchester United

Karius, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Mane, Firmino, Coutinho, Mignolet, Klavan, Moreno, Lucas, Grujic, Origi, Sturridge, Ings, Ejaria.

Manchester United preliminär trupp mot Liverpool

De Gea, Romero, Valencia, Darmian, Fosu-Mensah, Bailly, Blind, Rojo, Smalling, Shaw, Carrick, Fellaini, Herrera, Mata, Depay, Pogba, Schneiderlin, Young, Mkhitaryan, Lingard, Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Martial, Rashford.

Uniteds startelva diskuteras här…