Champions League omgångens största match utspelas i Grupp C ikväll mellan FC Barcelona – Manchester City. Speltips, TV-kanal och Erbjudanden hittar du här!

Inför FC Barcelona – Manchester City

Den här matchen är riktigt stor! Två av världens just nu bästa klubblag möter varandra och det finns så många andra olika faktorer som gör den här matchen så intressant. En sak som tas upp mycket av medier ät till exempel Pep Guardiolas historia i Barcelona där han hade så stora framgångar och nu ska leda sin nya klubb Manchester City till liknande triumfer. Då ingår att besegra hans tidigare klubb Barcelona, eller i alla fall som ikväll åtminstone försöka ta en poäng på bortaplan.

Ojämn form gör det svårbedömt

FC Barcelona leder Champions League Grupp C med 2 poäng före kvällens motståndare Manchester City. Men när det gäller Inledningen av sina respektive ligasäsonger i La Liga och Premier League ser vi att Barca börjat trögare än City.

CHAMPIONS LEAGUE GRUPP C
1. FC Barcelona 6p
2. Manchester City 4p
3. Celtic 1p
4. B. Mönchengladbach 0p

Barcelona fyra i La Liga

Barca tränaren Luis Enrique har inte lyckats infria de skyhöga förväntningarna såhär i inledningen av ligasäsongen då man efter åtta omgångar ”bara” ligger fyra efter Atletico Madrid, Real Madrid och Sevilla.. Men de är inte långt efter för det skiljer bara 2 poäng i La Liga-tabellen mellan de fem första lagen.

Det har gått lite upp och ner för Barcelona, ibland slår man motståndarna med tennissiffror som i Barcelona – Betis 6-2, Barcelona – Celtic (CL) 7-0, Leganes – Barcelona 1-5, Gijon – Barcelona 0-5 och Barcelona – Dep. La Coruna 4-0. Men andra gånger förlorar man t.ex. mot Alaves och Celta Vigo.

Man City leder Premier League

Då har Pep lyckats bättre med sitt City där de behåller serieledningen efter lika många omgångar trots en liten svacka formmässigt sista två matcherna. Man City har känts närapå oslagbara tidigare men har på sistone visat upp riktigt mänskligt spel på fotbollsplanen och inte vunnit på tre raka tävlingsmatcher.

Det började med det överraskande 3-3 resultatet mot Celtic i Champions League spelet för tre veckor sedan. Efter det åkte man på torsk mot Tottenham med klara 2-0 i ligan och nu senast i lördags blev det 1-1 hemma mot Everton.

Kolla in försnacket här från Manchester City TV med massor av intressant statistik inför matchen:

Speltips FC Barcelona – Manchester City

På de 15 senaste matcherna Manchester City spelat har man gjort mål i 14 av dem. Och FC Barcelona har endast gått mållösa från planen en enda gång på senaste 23 spelade matcherna. Så chansen anser vi på Svenskt Spel vara riktigt stor att båda lagen gör mål ikväll. Tipset går således till; Båda lagen gör mål (BLGM), odds 1.48 @Unibet.

FC Barcelona – Manchester City TV-kanal

FC Barcelona – Manchester City Champions League onsdag 19 oktober 2016 sänds i tv-kanalerna Sport Premium och Viaplay med matchstart kl. 20:45.

Odds-erbjudanden Champions League Onsdag 19 Oktober

Se här spelbolagens odds erbjudanden på Champions League matcherna denna onsdag. Var noga med att du kollar igenom kampanjernas regler och villkor hos respektive spelbolag innan du sätter igång. De flesta gångerna kräver spelbolagen till exempel att man anmäler sig för erbjudandet för att de ska gälla. Och som du säkert märker här nedanför finns det många erbjudanden om gratis livebetting vilket är ett mer populärt spelsätt än någonsin tidigare. Se matchen och betta live under matchens gång helt enkelt, spänningen ökar ännu mer då kan jag lova för dig som ännu inte prövat live betting.

Betsson – Gissa och vinn riskfritt spel värt 200 kr

Gissa och svara på Champions League frågor och vinn riskfria Europa League-spel värt 200 kr kronor hos Betsson. Dagens fråga är; Vilken Champions League-match som spelas den 19:e oktober kommer ha det tidigaste bytet? Kolla även in alla boostade odds på dagens Champions League matcher som betsson erbjuder.

NordicBet – Få ett gratis Livebet värt 100 kr

Lägg ett spel för 100 kronor till oddset 1,50 eller högre på NordicBet inför onsdagens Champions League-matcher. Då får du ett gratis Livebet värt 100 kronor att spela för under någon av Champions League matcherna från mobilen samma kväll.

Betsafe – Pengarna tillbaka garanti

Spela på valfritt City-resultat hos Betsafe och få pengarna tillbaka vid oavgjort resultat!

Betway – Pengarna tillbaka som gratisspel

Om ditt spel på livebetting under någon av onsdagens Champions League matcher på minst 50 kr inte sitter hos Betway får du tillbaka pengarna om matchen slutar oavgjort.