Champions League matcherna avlöses nu av Europa League ikväll och vi kör ett handikappspel på Manchester United – Fenerbahce till oddset 2.37 hos Betway.

Handikappspel Manchester United – 1

Vilken fotbollsvecka vi har! Först massor av härlig Champions League fotboll två dagar i rad och idag torsdag den 20 oktober har vi 24 Europa League matcher att välja och vraka emellan. Intressanta matcher som Celta Vigo – Ajax, Inter – Southampton, Roma – Austria Wien och Manchester United – Fenerbahce ska spelas. 12 av matcherna har matchstart klockan 19:00 och den andra hälften matcher kör igång klockan 21:05.

Viktig match

Manchester Uniteds möte med turkiska Fenerbahce är en väldigt viktig match för båda lagen eftersom Grupp A i Europa League är oerhörd jämn. Kvällens bortalag leder gruppen på 4 poäng efter att ha spelat 1-1 mot Zorya och vunnit över Feyenoord med 1-0. Manchester United ligger just nu utanför vidare avancemang på en tredje plats. Första EL-matchen slutade i 1-0 förlust borta mot Feyenoord. I andra matchen tog man 3 poäng i 1-0 vinsten mot bottenlaget Zorya efter mål av Zlatan Ibrahimovic framspelad på snedträff av Wayne Rooney.

Europa League Grupp A
1. Fenerbahce 4p
2. Feyenoord 3p
3. Manchester United 3p
4. Zorya 1p

Zlatan och United

Det har, som vi i tidigare artiklar skrivit, växlat enormt mycket i Manchester Uniteds spel mellan bländande prestationer och riktiga bottennapp. Tycker dock att man kunnat skönja flera positiva tecken på att Uniteds spel blir allt stabilare och bättre. Däremot vet jag inte vad jag ska säga om Zlatan just nu. Känns som om han plötsligt, efter en kanoninledning av säsongen, hamnat i en rejäl svacka. Han gjorde som sagt ett något turligt mål mot Zorya för tre veckor sedan men annars har han inte gjort mål för United sedan sitt derbymål mot Manchester City den 10 september? Det är inte likt vår SuperSwede!

Svenskt Spels speltips

Dagens speltips blir ett handikappspel på Manchester United -1. Vinner Man United med 2 mål eller mer så ger det 2.37 gånger satsade pengar. Pengarna tillbaka om United bara lyckas vinna med 1 mål. Oavgjort och förlust för hemmalaget betyder förlorade pengar men vi räknar kallt med att pengarna finns mer än dubblade på kontot när slutsignalen ljuder från domarens pipa omkring kl. 22:50 ikväll.

Manchester United – Fenerbahce sänds i TV-kanal 9 med matchstart kl. 21:05.

Betway ”is tha shit” idag!

Oddset 2.37 är spelat hos Betway som också har några fina erbjudanden om man känner för det. Bland annat kör de en Live-special som innebär att om du spelar ett livespel på minst 50 kr på någon av kvällens Europa League matcher och du förlorar på det spelet så får du pengarna tillbaka som ett gratisspel. Läs igenom regler och villkor för kampanjen innan du livespelar. Är du ny spelare hos Betway får du dessutom en saftig välkomstbonus på upp till 1000 kr extra att spela för!

Europa League matcher 2016-10-20

19:00 Celta Vigo – Ajax
19:00 H. Beer Sheva – Sparta Prague
19:00 Inter – Southampton
19:00 Konyaspor – Braga
19:00 Krasnodar – Schalke
19:00 Liberec – Fiorentina
19:00 Osmanlispor – Villarreal
19:00 Qarabag – PAOK
19:00 Salzburg – Nice
19:00 Shakhtar – Gent
19:00 St. Liege – Panathinaikos
19:00 Steaua Bucharest – Zurich
21:05 Alkmaar – M. Tel Aviv
21:05 Roma – Austria Wien
21:05 Dundalk – Zenit Petersburg
21:05 Feyenoord – Zorya
21:05 Genk – Ath. Bilbao
21:05 Mainz – Anderlecht
21:05 Manchester United – Fenerbahce
21:05 Olympiakos Piraeus – FC Astana
21:05 Plzen – Astra
21:05 Rapid Vienna – Sassuolo
21:05 St. Etienne – Gabala
21:05 Young Boys – APOEL