Äntligen Lördag och det ska spenderas några 100 lappar innan lönen kommer i nästa vecka. Idag är det mängder med matcher på schemat och vi kommer lägga en slant på en säker från Premier League och en säker match från The Championship.

Arsenal – Middlesbrough (1)

Arsenal går som tåget just nu och har riktigt fin form. Även om inte motståndet var av någon större dignitet så körde man över Ludogorets med hela 6-0 hemma på Emirates. 6 raka segrar (cuperna inräknat) och ett skadeläge som håller på att ljusna. Middelsbrough såg ut att stå upp bra i början av Premier League säsongen men nu har man 6 raka matcher utan seger. Det finns inte mycket som tyder på att man ska lyckas få med sig någon poäng från Emirates.

1:a på Arsenal tippas till 1.27

Newcastle – Ipswich Town (1)

Oj oj så starka Newcastle har sett ut. Bakåt är man hur stabila som helst där man endast släppt in 11 mål på 13 matcher och gjort 27 framåt. Newcastle toppar just nu The Championship och har 5 vinster och 1 oavgjord på de 6 senaste. Ipswich har bara 1 seger på de 6 senaste och den kom mot Burton hemma i förra omgången. Dessförinnan så hade laget inte gjort mål på 4 matcher och det kommer bli mycket tufft på S:t James Park.

1:a på Newcastle tippas till 1.42

Dagens kombinationsspel lämnas in hos Unibet till oddset 1.80

Insats: Medel

unibet odds

Ni har väl inte missat att Tips-SM börjar idag. Häng med oss i jakten på att bli Sveriges bästa tippare på stryktipset 2016.