Häng med oss i Tips-SM och jakten på 13 rätt. Tips-SM omgång 3 väntar nu på Lördag. Har du missat tävlingen så är det nu tyvärr försent att delta.

Tips-SM förra veckan.

tips-sm 2016Förra veckan var omgång 2 av Tips-SM. Vi hade då en första runda med 10 rätt i bagaget och såg väldigt mycket fram emot att följa upp det. Tyvärr var förra veckan av tips-sm en ren katastrof. Vi slutade på 5 rätt och förhoppningsvis blir det den omgången som vi kan bortse i slutändan. Det blev rätt så favoritbetonat på Stryktipset och vi hade chansat lite väl mycket. Med 6 halvgarderingar så går det som det går när man chansar för mycket. Vi ger inte upp än utan allt kan hända i Tips-SM tävlingen och vi kommer förhoppningsvis lyckas bättre den här veckan.

Är du intresserad av andra svenska spelbolag förutom Svenska Spel så rekommenderar vi Unibet som just nu höjt sitt välkomsterbjudande för nya kunder.

Veckans säkraste matcher.

Match 4: Manchester City gjorde säsongens bästa insats när man slog Barcelona med 3-1 hemma på Etihad Stadium. Ett högt presspel gjorde att man lyckades bryta högt upp och skapade mängder med målchanser. Jag tror man kommer försöka stressa sönder Middlesbrough på samma sätt och man borde inte ha några problem att vinna. Boro har visserligen ryckt upp sig på slutet men här kommer man inte ha något att säga till om.

Match 9: Newcastle går som tåget i The Championship. 8 vinster och 1 oavgjord på de 9 senaste. Skatorna ser riktigt stabila ut bakåt och öser in mål framåt. På de 5 senaste matcherna har man gjort 16 mål framåt och bara släppt in 2. Här möter man ett ojämnt Cardiff som blandar och ger. Ettan känns given!

Skrällarna

Match 2: Burnley har haft ett tufft spelschema inledningsvis av säsongen och dessutom ett tufft skadeläge i truppen. Nu börjar både spelschemat ljusna och skadeläget bli bättre. Hemma mot Crystal Palace som möjligen är på väg in i en formsvacka (3 raka förluster) bör man ha en god chans. Senaste hemmamatchen slog Burnley Everton hemma med 2-1 och därefter kryssade man mot United 0-0 borta. Ettan känns alldeles för lågt streckad och är enligt oss ett måste att ha med på kupongen.

Match 7: Bristol City möter ett av ligans formstarkaste lag i Brighton. På förhand ser det ut som en given utgångstvåa på kupongen men Bristol har ett litet ess i rockärmen. Bristol har den här säsongen lånat in Tammy Abraham från Chelseas akademilag. Han har hittills gjort 9! mål den här säsongen och har ställt till problem för de flesta försvarare han tar sig an. Vi väljer att gardera den här matchen då vi kan förvänta oss ett heltaggat hemmalag. Vårt tips 12.

Skadeläget

Crystal Palace har i dagsläget 7 spelare på skadelistan och det är osäkert om några hinner friskna till, till Lördagens match. Även West Ham och Stoke har sargade trupper med många namn som inte är 100 %. Därför känns vårt kryss i det mötet helt okej. Kika gärna in skadeläget i Premier League lagen nere till höger innan ni tippar.

tips sm omgång 3

Nu hoppas vi på ett bra resultat i omgång 3 av Tips-SM så att vi fortfarande är med i nästa vecka när vi kommit halvvägs i tävlingen.

För oss som älskar Premier League så följer här ett skönt klipp på några roliga minnen från ligan vi älskar mest.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P2eVDXGPGmo[/youtube]

Lycka Till!