Europa Leagvue tar idag över stafettpinnen från Champinons League med ett stort antal matcher. Fenerbahce – Manchester United är en av dagens 24 matcher och speltipset blir ett mål-spel.

Speltips Fenerbahce – Manchester United

Tufft just nu för både Mig, Zlatan och Manchester United

Jag blir inte riktigt klok just nu på varken Manchester United eller Zlatan. Både laget och Ibra underpresterar något fruktansvärt för tillfället vilket gör lite ont att se. Och då är jag själv inte ens ett man United fan! Men har man följt Zlatans framfart och njutit av hans fotbollskonster genom alla år så vill man gärna att han ska lyckas hela tiden. Och det såg ju så lovande ut i början när han kom till Manchester United från PSG i somras. Det var så kul att se att hans succé fortsatte vidare från en makalös säsong i PSG. Men nu har min glädje bytts ut till ett mer bekymrat tänk, känns som inget går Man Uniteds och Zlatans väg just nu.

Men någon gång måste det ju lossna lite?

I senaste Premier League mötet hemma mot Burnely, som bevisligen oftast spelar väldigt dåligt på bortaplan, tänkte jag i mitt stilla sinne att det här skulle bli en enkel match för United och att Zlatan äntligen fick en perfekt match för att öka på sitt lite sargade självförtroende. Visst skulle väl Zlatan göra mål i den matchen? Men icke sa nicke, oavgjort resultat och inte ett mål trots kanonschanser frö Zlatan.

Bättre i Europa League

Då går det något bättre i Europa League men även här hänger det på en skör tråd att Manchester United ska ta sig vidare från gruppspelet. Visserligen ledr man Grupp A men en förlust ikväll innebär med största sannolikhet att man senare ikväll befinner sig på en tredje plat helt plötsligt. För vi kan nog iskallt räkna med att Feyenoord spöar jumbon Zorya och då blir situationen riktigt besvärlig för Manchester-laget om det inte visar sig bli några pinnar mot Fenerbahce.

Europa League Grupp A
1. Manchester United 6p
2. Feyenoord 6p
3. Fenerbahce 4p
4. Zorya 1p

Förhoppningsfullt och nästan vädjande ber jag om en United triumf ikväll och att Zlatan äntligen ska få komma ur sin längsta måltorka närapå någonsin i sin karriär. Jag vill gärna se Zlatan vara en sådan där vän med bollen nästan bara han kan vara i sina allra bästa stunder och där den exceptionella touchen finns och att bollen går precis dit han vill, som det har varit så många gånger förr! Jag ber inte om något annat. Och det kan väl ärligt talat inte bli så att Zlatan går mållös från ännu en match?

Speltips: Zlatan som målskytt under ordinarie tid i matchen Fenerbahce – Manchester United till odds 2.37 @betway. Matchen sänds i TV Kanal 9 med matchstart kl. 19:00 torsdag 3 november 2016.

Spela liveodds riskfritt idag!

Betway kör dagen till är några riktigt bra erbjudanden förutom den fina Välkomstbonusen på 1000 kr om du registerar dig som ny spelare. Du kan denna Europa League kväll spela ett liveodds helt riskfritt! Du får pengarna tillbaka som ett gratisspel om ditt liveodds på minst 50 kr inte sitter. Betway erbjuder också ett rejält boostat odds 6.00 på trippeln Manchester United, Roma och Athletic Bilbao som vinnare i sina respektive matcher.

TILL BETWAY HÄR >>>

Europa League torsdag 3 november 2016

Angivna matchtider för Europa League nedan är svenska tider.

17:00 FC Astana – Olympiakos Piraeus
19:00 Anderlecht – Mainz
19:00 APOEL – Young Boys
19:00 Astra – Plzen
19:00 Athletic Bilbao – Genk
19:00 Austria Wien – AS Roma
19:00 Fenerbahce – Manchester United
19:00 Gabala – St. Etienne
19:00 M. Tel Aviv – Alkmaar
19:00 Sassuolo – Rapid Vienna
19:00 Zenit Petersburg – Dundalk
19:00 Zorya – Feyenoord
21:05 Ajax – Celta Vigo
21:05 Braga – Konyaspor
21:05 Fiorentina – Liberec
21:05 Gent – Shakhtar
21:05 Nice – Salzburg
21:05 Panathinaikos – St. Liege
21:05 PAOK – Qarabag
21:05 Schalke – Krasnodar
21:05 Southampton – Inter
21:05 Sparta Prague – H. Beer Sheva
21:05 Villarreal – Osmanlispor
21:05 Zürich – Steaua Bucharest