Dagens speltips i fredagsmatchen mellan Hertha Berlin och Mönchengladbach blir ett målspel som vi tror ha goda chanser till att ge ett extra tillskott till helgkassan. Matchen börjar kl. 20:30.

Dagens Speltips fredag 4 november 2016

Med en titt i Bundesliga tabellen inför kvällens möte Hertha Berlin – Mönchengladbach hittar vi hemmalaget på femte plats och bortalaget placerad elva. Hertha förlorade senaste ligamatchen borta mot tredjeplacerade Hoffenheim med 1-0 men har trots den förlusten en bra form med ett par segrar närmast bakom sig inräknat cupen och ligan. Man har bara stött på kvalificerat motstånd en period nu då de tre senaste ligamatcherna har varit mot lag placerade på de sex främsta platserna. Och i alla sina fyra spelade hemmamatcher den här säsongen har Hertha Berlin lyckats göra 2 mål i varenda match!

Borussia Mönchengladbach brukar vara väl framme i Bundesliga tabellen och har även denna säsong högt ställda förväntningar. Men man har inte riktigt kommit upp i den nivå som är tänkt. Och inte kommer det bli lättare mot ett formstarkt Hertha Berlin som är urstarka på sin egen hemmaplan vilket bland annat FC Köln, Schalke och Freiburg fått erfara då de alla förlorat där denna säsong. Vi tror att Herthas hemmamålsvit håller i sig och att de gör 2 mål eller fler ikväll. Oddset 2.45 för det spelet tycker vi är förvånansvärt högt med tanke på att de gjort 2 mål i alla sina 4 hemmatcher tidigare med mestadels betydligt tuffare motstånd än Mönchengladbach.

Dagens speltips: Hemmalag antal mål över 1.5, odds 2.45 @betsafe

Bundesliga tabellen inför kvällens matcher

Dagens Speltips Hertha Berlin - Mönchengladbach