Blev smått imponerad över Chelsea spel igår mot Everton. Man mötte ett av ligans formstarkaste lag defensivt men lyckades göra hela 5 mål framåt och det kunde ha blivit fler. Everton hade inte ett enda skott på mål. Chelsea har nu 16-0 i målskillnad på de 5 senaste matcherna och allting började flyta på när Conte gick över till en 3 backslinje. Laget kan dock få lämna över sig serieledningen som man tog igår till antingen Liverpool eller Arsenal. Vinner dessa lag, ja då halkar även City ner till en 4:e plats i tabellen. Snacka om getingbo och spännande värre.

 

Idag testar vi ett handicapspel på Liverpool som tar emot Watford hemma. Klopp  har verkligen fått ordning på sitt lag till den här säsongen. Liverpool har ett livsfarligt anfallsspel i Coutinho, Firmino och Mané som backas upp av Henderson och Lallana.

Man brukar ha lätt mot Watford där man vunnit 4 av de 5 senaste mötena. Bortalaget har dock hyfsad form och kommer säkert kunna störa Liverpool men det känns som att hemmalaget är alldeles för bra och när man vet att man spelar för att ta över serieledningen så tror jag man kommer gå för det rejält.

Får man bara hål på Watford så kommer bortalaget behöva öppna upp sig ännu mer och risken är stor att det rullar in en eller ett par bollar till. Vi tror att Liverpool vinner matchen med minst 2 mål!

Vi har lämnat in vårt spel hos spelbolaget Unibet till oddset 1.71

Här hittar ni alla 3-vägshandicapspel på mötet mellan Liverpool och Watford.

3 vägshandicap

[table id=Unibet/]