Ikväll är det dags för returmatcher i CHL-slutspelets 8-delsfinaler och du kan som vanligt se alla matcherna gratis i direktsändning vi live stream på Nordicbet.

Men det är inte bara åttondelsfinalerna du kan se via gratis live streaming utan alla matcher inklusive gruppspel och slutspelet i CHL – Champions hockey League! Längre ner hittar du några exempel på vad som bjuds på hos NordicBet Livestream.

CHL-Semifinaler tisdag 17 januari 2017

Titta på returerna i årets CHL-semifinaler. Vi har två svenska lag kvar i årets europeiska hockeyturnering för klubbishockey.

Inom parentes anges vad man fick med sig i målväg från första semifinalmötet.

18:30 Sparta Prague – Växjö (2-1)
20:15 Fribourg – Frölunda (1-5)

Kvällens CHL matcher tisdag 8 november 2016

Inom parentes står resultatet från första mötet mellan lagen i åttondelsfinalen och alltså vad man har med sig in i returmötena idag.

17:00 Vitkovice – Liberec (0-1)
18:00 IFK Helsinki – Linköping (1-1)
18:00 Jyvaskyla – Bern (2-3)
19:00 Växjö – SaiPa (2-3)
19:30 HV 71 – Sparta Prague (4-2)
19:45 Fribourg – KalPa (1-1)
20:00 Frölunda – Eisbaren Berlin (6-1)

Du får ett 100 kr gratisspel på CHL-slutspelet

16 lag ska göra upp om de 8 kvartsfinalplatserna och alla lag spelar sina avgörande returmatcher ikväll förutom en, den mellan Zürich och Lugano som spelas imorgon.

Och eftersom NordicBet är CHL-turneringens officiella spelpartner så ger de dig ett riktigt bra erbjudande!

Du har nu möjligheten att hämta ett gratisspel värt 100 kronor på valfri CHL-match ikväll och imorgon. Allt du behöver göra för att hämta ditt gratisspel är att spela för minst 100 kr till minimumodds 1,50 på valfri CHL-match. Det spelar ingen roll om du föredrar att spela odds från datorn eller mobilen, live eller före matchstart. Det avgör du helt själv!

Nordicbet erbjuder alla sina både befintliga och nya kunder på ett gratisspel värt 100 kronor. Du kommer att få ditt gratisspel omedelbart efter det att du lägger ditt kvalificerande spel och gratisspelet aktiverardu genom att markera den blå rutan på spelkupongen innan spelet bekräftas. Läs mer om regler och villkor för kampanjen på NordicBets hemsida!

Är du ny spelare hos NordicBet får du dessutom ta del av deras generösa välkomsterbjudande där de dubblar din första isättning upp till 1000 kr

TILL NORDICBET >>>