Förra veckan slutade vi på 8 rätt och det gör att vi måste pricka in fina resultat resten av de 3 omgångar som återstår av Tips-SM. Vi har en katastrofomgång med 6 rätt som skedde i omgång 2. Räknar vi in våra två bästa omgångar av Tips-SM så landar vi på 18 rätt för tillfället. Det krävs nog mellan 10-13 rätt i de avslutande 3 omgångarna om man ska ha chansen till en hyfsat fin placering.

Stryktipset den här veckan

Personligen är det ingen höjdarkupong vi har att se fram emot. Stryktipset är fullt av VM-kval matcher och det ser väldigt hemmabetonat ut. Dessutom fylls stryktipskupongen ut med matcher från League One. Här ser det minst sagt svårtippat ut. Dels kan vi väldigt lite om lagen och dels skräller det titt som tätt i den här ligan. Därför har vi valt att spela på hemmanationerna i VM-kvalet och garderat med en del 1 2 or i League One matcherna.

Favorit på tipset

Spanien får ses som Stryktipset säkraste match då man inte bör ha några som helst problem med Makedonien hemma. Skrällen tror vi att Rochdale kan stå för borta mot Bradford. Rochdale blandar och ger och man har vunnit flera matcher den här säsongen. När man spelar på topp kan man mäta sig mot de bästa lagen i ligan.

Ingen jackpot på tipset den här veckan och vi ser fram emot en roligare kupong att analysera till nästkommande helg. Då är det återigen Premier League matcher med på schemat. Framförallt ser vi fram emot Sveriges möte borta mot Frankrike den här helgen. Den matchen spelas redan Fredag kväll. Känns inte som Sverige kommer ha någon chans pga de spelare som tvingats tacka nej men man vet aldrig med Janne Anderssons lagbygge.

Här är vårt tipsförslag för vecka 45 i sin helhet. M-0-6-64

tips-sm omgång 4

Nu kan du även gå in och kika hur du ligger till i Tips-SM och jämföra dina spel med polarna. Du hittar aktuell ställning i Tips-SM här. Som vanligt kommer vi återkomma med en del speltips till helgen och förhoppningsvis är det något som faller er i smaken.