Klockan 20:45 är det matchstart för Frankrike – Sverige i VM-kvalet och Svenskt Spel har förstås ett speltips och heta erbjudanden på denna viktiga match.

Frankrike – Sverige Speltips

Frankrike och Sverige har börjat VM-kvalet bra och har inför mötet ikväll vunnit två matcher var och spelat en oavgjord var på de tre matcher som hittills spelats. Med det så ligger Sverige etta och Frankrike tvåa i Grupp A.

Frankrike är starka hemma

Frankrike ser starka ut och de är också favoriter till att vinna gruppen. Vi som såg Fotbolls-EM i somras vet hur bra Frankrike är och det var endast Portugal som stoppade dem i finalen från att ta hem EM-guldet. Formen är fortsatt god även om första WM-kvalmatchen borta mot Vitryssland 0 – 0 blev en missräkning. Därefter slog man övertygande Bulgarien hemma med 4 – 1 och sedan Holland med 0 – 1 på bortaplan. På egen hemmaplan har Frankrike alltid varit extremt svårslagna och ofta brukar dessa matcher resultera i flera mål från fransosernas fötter och huvuden.

Sverige har börjat bra men får det tufft

Sverige leder just nu Grupp A vilket är fantastiskt kul att se. Men i ärlighetens namn tror jag inte så kommer vara fallet mer än ca 8 timmar till (när detta skrivs). Visserligen överraskade Sverige många rejält när man kryssade Holland i första VM-kval matchen. Mot Luxemburg var man betydligt bättre vilket man ska vara också men hade förbenat svårt att göra mål i 0 – 1 matchen. Senast mot Bulgarien spelade Sverige väldigt bra och i det närmaste krossade motståndet med 3 – 0. Hur som helst är Frankrike absolut svåraste motståndaren i gruppen och dessutom ska Sverige möta dem på bortaplan. Och vad än värre är att Janne Andersson tvingats möblera om en del efter sentillkomna skador på bland annat Olsson i backlinjen och Berg i anfallet. Jag tippar på att det här blir för tufft för Sverige och att det kommer trilla in några bollar bakom Olsen. Sammanlagt blir det minst tre mål i matchen!

Speltips och matchuppgifter

Match: Frankrike – Sverige (VM-kval)
Speltips : Antal mål över 2.5
Odds: 1.75
Spelbolag: Betway
Datum
: Fredag 11 november
TV-kanal: Kanal 5
Matchstart: Kl. 20:45

Se troliga startelvor längre ner…

Odds-erbjudanden på Frankrike – Sverige

Betway erbjuder ett 100 kr Riskfritt Spel på matchen Frankrike – Sverige. Placera ett spel på matchen och om ditt spel inte sitter ger Betway dig pengarna tillbaka som ett gratisspel motsvarande din insats upp till 100 kr, (läs mer om erbjudandets regler och villkor på kampanjsidan hos Betway).

NordicBet erbjuder ett Gratis Livespel värt 100 kr på kvällens match mellan Frankrike och Sverige.

Unibet erbjuder ett Freebet värt 50 kronor på matchen.

Troliga startelvor i Frankrike och Sverige

Frankrikes startelva enligt L’Equipe:

Hugo Lloris
———–
Djibril Sidibe
Raphael Varane
Laurent Koscielny
Patrice Evra
————
Paul Pogba
Blaise Matuidi
—————
Moussa Sissoko
Antoine Griezmann
Payet
—————
Olivier Giroud

Sveriges startelva enligt Aftonbladet

Robin Olsen
———–
Emil Krafth
Victor Nilsson Lindelöf
Andreas Granqvist
Ludwig Augustinsson
————
Marcus Rohdén
Jakob Johansson
Albin Ekdal
Emil Forsberg
—————
John Guidetti
Ola Toivonen