England tar emot Skottland ikväll  i en viktig match i Grupp F. VM-kvalet börjar sätta sig på allvar och det börjar bli viktigt för lagen i toppen av grupperna att positionera sig. Är man inte med från början i ett kval så är det nästan omöjligt att ta ifatt tappade poäng.

England – Skottland

Skottland är mest utsatta i Grupp F och är i stora behov av 1 poäng i den här svåra bortamatchen. England toppar Grupp F och har inlett kvalet med 2 segrar och 1 oavgjord hittills. Man har hittills heller inte släppt in något mål och det har sett stabilt ut. Nu möter man ett frejdigt Skottland som både gör mål och släpper in mycket mål. Vi tror att det här kommer bli en bra resa för engelsmännen hemma och att man vinner med ett par bollar. Om England får hål på Skottland så kommer skottarna behöva öppna upp sig då de är i poängbehov.  Oddset 2.10 är alldeles för bra för att inte testas!

Vi kommer tippa England vinna med 2 mål till oddset 2.10 hos bet365

england-vinna-med-minst-2-mal

Startelva England

Trolig startelva för England ikväll är följande 4-3-3 uppställning:
Hart – Walker, Cahill, Stones, Rose – Alli, Dier, Henderson – Lallana, Rooney (C), Kane

Rooney har återigen fått chansen i united senaste tiden och troligtvis startar lagkaptenen även i landslaget. Kane tillbaka efter skada och framåt ser det vasst ut.

England – Skottland har matchstart 20.45 ikväll