Dagens speltips på VM-kvalet riktar sig till Österrike – Irland. Irland gjorde en okej turnering i EM i somras och har inlett VM-kvalet på ett fint sätt.

Österrike – Irland speltips

Sverige har mött Österrike många gånger i kvalsammanhang och vi vet hur svårt det är att rå på Österrike. Framförallt är de väldigt svårspelade på bortaplan. Laget har flera profiler där de kanske mest kända är Alaba till vardags i Bayern München och Arnautovic som spelar i Stoke. Man har även en livsfarlig anfallare i Janko som gjort 16 mål på sina 19 framträdanden för Basel. Han mäter hela 196 cm och är bra både med fötterna och huvudet.

Österrike är nästan tvingade att vinna då man annars hamnar i ett väldigt svårt läge i Grupp D. Man brukar allt som oftast resa sig och blanda sig i toppstriden i de kvalgrupper som man deltar i. Därför kommer man vara otroligt taggade här när mycket står på spel. Vi tror inte att Irland kommer kunna stå emot Österrikes höga press. Dessutom brukar man av tradition ha lätt mot Irland där man vunnit 4 matcher och spelat 1 oavgjord på de 5 senaste. Trots att formen ser lite  vacklande ut så tycker vi att oddset på 1:a i mötet är riktigt bra.

Rak 1:a i matchen Österrike – Irland testas till oddset 1.95

österrike - irland

Österrike – Irland har matchstart redan klockan 18.00 idag Lördag.