bet365

Det brukar bli målrikt när de här två lagen möts. Det har blivit hela 24 mål på de 5 senaste mötena. Så är man intresserad av ett målspel på matchen så ger t.ex att båda lagen gör mål 1.83 gånger pengarna vilket känns spelvärt. Över 3.5 mål i matchen ger 2.25 gånger pengarna och 4 mål i matchen är lägre än snittet mellan de här två lagen.

Manchester City hade en tuff match borta i Champions League i veckan och fick 1-1 borta mot Borussia Mönchengladbach. Resorna i Champions League tär en del på lagen och frågan är hur mycket man orkar ladda om här. Svårt bortamöte mot Burnley som gjort det bra hittills den här säsongen. I de två senaste hemmamatcherna har man vunnit över Everton och Crystal Palace.

Vårt speltips

Vårt speltips riktar sig till skyttekungen Sergio Agüero. Agüero har haft fin form den här säsongen och gjort 8 mål hittills. Det finns ett speltips hos Unibet där man kan tippa på om han gör första målet, sista målet eller mål i matchen mot Burnley.

Vi kommer tippa att Agüero gör mål i matchen till oddset 1.63 hos Unibet.

aguero-gor-mal-i-matchen

Burnely – Manchester City har tidig matchstart klockan 13.30 och visas av Viasat Sport Premium eller Viaplay.

aguero