Dagens speltips denna härliga lördag 3 december blir på mötet Barca Real i stekhett El Clasico med matchstart klockan 16:15. Matchen streamas live gratis!

Barca – Real Speltips

Man ser alltid fantastiskt mycket emot att få se El Clasico matcherna mellan Barca och Real, de har allt! Så många av världens allra största fotbollsstjärnor på en fotbollsplan samtidigt händer inte varje helg precis. Plus att det gäller så mycket mer än bara de viktiga poäng som det ska spelas om. Bara poängen i sig är nog så viktiga för just nu leder Real Madrid La Liga med 6 poäng före ärkerivalen Barcelona på andra plats. Men sedan har vi det historiskt ”lite finare” huvudstadslaget mot Kataloniens stolthet som alltid haft politiska duster med etablissemanget i huvudstaden Madrid. På det har vi att det här är en av världens hårdast mediebevakade fotbollsmatcher på grund av alla faktorer som spelar in.

Barca har pressen på sig

Vi är inte halvvägs i La Liga säsongen ännu men poängen börjar kännas oerhört viktiga för Barca redan nu. Med ett läge i tabellen sex poäng efter Real så har man inte råd att tappa ytterligare. Skulle Barca gå och förlora under lördagseftermiddagen betyder det hela nio poäng upp till Madridlaget. Den senaste tiden har inte gått Baras väg alls. På tre matcher har de spelat tre oavgjorda. I ligaspelet har det blivit 0-0 mot Malaga och 1-1 mot Real Sociedad så det är här de senaste veckorna tappet mot Madrid har kommit. Häromdagen i onsdags blev det oavgjort mot Hercules i spanska cupen Copa del Rey vilket visar att Barca inte riktigt är i harmoni nu.

Real Madrid har allt att vinna på bortaplan

Real fortsätter att ånga på både i cuper och ligaspel. På senaste 10 matcherna har Real Madrid vunnit nio av dem och spelat en oavgjord. Och man har ännu inte förlorat en enda match den här säsongen, snacka om svårslagna! Men är det någon som ska slå Real i en match i år så är det väl Barca som har favör av sin egna hemmaplan Camp Nou. Det känns som att vad som helst kan hända i den här matchen. Men vi tror starkt på att det blir några bollar i nätmaskorna denna eftermiddag mellan Barca Real och att båda lagen gör mål i detta viktiga möte.

Speltips: Totalt blir det över 2,5 mål i matchen Barca Real samtidigt som båda lagen gör mål, odds 1.61 @bet365 som även direktsänder fotboll gratis via live stream!