Everton – Manchester United idag kan inte kallas toppmatch i Premier League då det är åttan mot sjuan i tabellen men likväl en så oerhört viktig match för att ha kontakt med topplagen.

Speltips Everton – Manchester United

Everton inne i en svacka, men…

Everton startade säsongen riktigt fint precis som Manchester United också gjorde det. Men nu på sistone har det gått allt knackigare för Liverpool laget. Endast fyra pinnar på de fem senaste matcherna i Premier League har gjort att man tappat det direkta topphänget. Så frågan är om man då ska orka stå emot ett Manchester United som allt tydligare börjar hitta tillbaka till det fina spel man hade i inledningen av säsongen? Nja, kanske inte om man ska se till resultaten de senaste fem matcherna men faktum är att Everton är svårslagna hemma och man har faktiskt gjort mål i alla sina hemmamatcher i ligan hittills.

Evertons 5 senaste matcher:
Southampton – Everton 1 : 0 (Premier League)
Everton – Swansea 1 : 1 (Premier League)
Chelsea – Everton 5 : 0 (Premier League)
Everton – West Ham 2 : 0 (Premier League)
Burnley – Everton 2 : 1 (Premier League)

Manchester United och Zlatan har hittat formen

Även Manchester United har en tung period bakom sig där poängskörden har varit alldeles för liten för att infria alla högt ställda förväntningar. Säsongsinledningen var magnifik tills man stötte på patrull mot lokalkonkurrenten City. Det var då en kraftig formsvacka inleddes för både man United som lag och för Zlatan som individuell spelare. Ibra fick uppleva sin största måltorka på många herrans år. Men måltorkan är bruten och Zlatan har de senaste matcherna återigen bevisat vilken pålitlig målskytt han är för det allra mesta. Och med Zlatans förbannelse bruten så har också United hittat spelet bättre och bättre för varje match som går.

Manchester Uniteds 5 senaste Premier League matcher:
Manchester United – West Ham 4 : 1 (EFL Cup)
Manchester United – West Ham 1 : 1 (Premier League)
Manchester United – Feyenoord 4 : 0  (Europa League)
Manchester United – Arsenal 1 : 1 (Premier League)
Swansea – Manchester United 1 : 3 (Premier League)

Everton – Manchester United BLGM

Vårt speltips på matchen Everton – Manchester United blir ett målspel där vi satsar en del av söndagens pengar på att båda lagen gör mål till oddset 1.80 @expekt. Matchstart kl. 17:00 söndag 4 december.

Expekt har en välkomstbonus för nya spelare där du får 1 000 kronor riskfritt att spela för!