Middlesbrough – Hull är måndagens Premier League match 5 december och det här är ett mycket viktigt bottenmöte. Dagens speltips spelas till 1.85 i odds!

VR glasögon

Middlesbrough – Hull Speltips

Middlesbrough på sextonde plats i Premier League tar ikväll emot nästjumbon Hull. Båda lagen krigar för att komma ur bottenträsket och det är hårfint för flera av lagen i ligan vilka som hamnar längst ner i tabellen eller ovanför nedflyttningsstrecket. Hull står innan kvällens möte med Middlesbrough på 11 poäng och trettondeplatsen som för tillfället innehas av Crystal Palace har 14 poäng. Bara 3 poäng skiljer sju av lagen i de nedre regionerna av Premier League-tabellen.

Middlesbrough starkare än tabelläget

Middlesbrough har varit starka den senaste tiden och har stått upp väldigt bra mot lag som Manchester City och Arsenal som man i båda fallen knipit poäng emot på sistone. På det har de också vunnit klart mot Bournemouth och var sånär att klara oavgjort mot serieledarna Chelsea. Fem senaste matcherna i Premier League har slutat såhär; Leicester – Middlesbrough 2 : 2, Middlesbrough – Chelsea 0 : 1, Manchester City – Middlesbrough 1 : 1, Middlesbrough – Bournemouth 2 : 0, Arsenal – Middlesbrough 0 : 0.

Hull City får det tufft

hull kommer få det hett om öronen mot Middlesbrough ikväll. Visserligen lyckades man dels få oavgjort mot West Brom i ligan och dels vinna över Newcastle nu senast i EFL Cup vilket innebar en semifinalrunda mot Manchester United i januari. Det borde vara ett tecken på att även Hull likt Middlesbrough är på uppåtgående. Men ikväll är en superviktig match för båda lagen och jag tycker det lutar åt fördel Middlesbrough med tanke på deras riktigt bra spelade matcher senaste tiden samt viktig favör av hemmaplan. Vi spelar den raka ettan helt enkelt.

Match: Middlesbrough – Hull.
Datum: Måndag 5 december 2016
Matchstart: Klockan 21:00

Speltips: (1) Middlesbrough vinner matchen.
Odds: 1.85
Spelbolag: Expekt

Expekt erbjuder dig som fortfarande inte har något konto registrerat hos dem en fantastisk välkomstbonus där du kan spela för 1 000 kronor helt riskfritt!